Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

“Kimsenin sırası belli değil”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti’ye başvuran 30 aday adayının arasından belirlenecek 3 aday teşkilata sorulacak. Yapılacak temayül hakkında bilgi veren İl Başkanı Mürsel Akçay, ‘Sıralama’ tartışmaları yapanlara seslendi; “Kimsenin sırası belli değil”
“TÜM TEŞKİLAT BİRLİKTE HAZIRLANIYORUZ”
1 Mart Pazar Günü saat 10.00’da Çiçek Düğün Salonu’nda yapılacak olan temayül oylaması hakkında tanıtım toplantısı düzenleyen ve basın mensuplarına bilgi veren İl Başkanı Mrüsel Akçay, “Kırıkkale’de Ak Parti’ye gönül vermiş dava arkadaşlarımızla Cumhurbaşkanlığı seçiminde en iyi sonucu aldık. Ardından ilçe ve ilimizde kongreler gerçekleştik, atama yapılanlar seçildi. Haziran’da yapılacak seçime teşkilat olarak hazırlanıyoruz” dedi.
“984 KİŞİ OY KULLANACAK”
Aday adaylık başvurularının il başkanlığına ve genel merkeze yapıldığını hatırlatan İl Başkanı Akçay şunları söyledi; “Kırıkkale’ye 30 kişi adaylık için müracaat etti. 1 Mart’ta saat 10:00 ile 16:00 arasında Çiçek Düğün salonunda yapılacak. Temayülde oy kullanacak 984 kişi bize gönderildi. Bu oy kullanacaklar il yönetimi,  kadın ve gençlik kolları yönetimi, il demokrasi ve hakem heyeti, disiplin kurulu, ilçelerde ise kadın ve gençlik kolları yönetimi, belediye meclisi, belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri temayülde oy kullanacaklar”
“YÖNLENDİRME YAPMIYORUZ”
“5 sandıkta, sıra beklemeden hızlı bir oy kullanımı olacak. Aday tanıtımı yapılmayacak ve sadece genel merkezden gelenler bazı açıklamalar yapacak. Her sandıkta il yönetiminden görevliler olacak. Temayül yoklaması saat 16:00’a kadar yapılacak, daha sonra gelenler oy kullanılmayacak. Temayülde her hangi bir şekilde aday adayının afişi olmayacak. İl teşkilatı olarak hiçbir kimsenin yanında değiliz. İl teşkilatı olarak eşit mesafedeyiz. Hepsi ile beraberiz. Biz teşkilat olarak diyoruz ki, hangi vekillerle daha yüksek oy alırsak onun için çalışıyoruz. Sorunlara çözüm bulacak kişileri vekil olsun istiyoruz.  Bütün teşkilat kendi değerlendirme yapacak ve oy kullanacak, biz il başkanlığı olarak kimseyi yönlendirme yapmıyoruz”
“GENEL MERKEZ KARAR VERECEK”
“Adaylar 7 Nisan’da belirlenecek. Buna genel merkezimiz karar verecek ve hep birlikte çalışacağız. Bu davaya hizmet edenlerle birlikte inşallah 3 vekili alacağız. Bu davaya gönül verenler olarak hiç kimsenin yanında “bunu destekliyoruz” demiyoruz. Birinci sıra ikinci sıra beliymiş sözlerini ben kabul etmiyorum kimsenin sırası belli değil”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu