Kılınç, ‘2023 seçimlerine hazırlanıyoruz'

Kılınç, ‘2023 seçimlerine hazırlanıyoruz

Genç Parti Kozan İlçe Başkanı Başar Erdinç Kılınç, ‘Yolumuz meşakkatli ve uzun. 2023 seçimlerine hazırlanıyoruz.'

Genç Parti Kozan İlçe Başkanı Başar Erdinç Kılınç, Kozan Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes'i makamında ziyaret etti. Uzun yıllar yurtdışında çeşitli çalışmalar yürüten ve 2010 yılından bu yana finans sektöründe çalışmalar yürüten Kozanlı girişimci Genç Parti Kozan İlçe Başkanı Başar Erdinç Kılınç, gerçekleştirdiği ziyarette, 2019 yılından bu yana Genç Parti Kozan İlçe Teşkilatı’nın çalışmalarını sürdürdüğünü ve 2020 yılı itibari ile yapılan kurultayda Genç Parti'nin Genel Başkanlığına Cem Uzan'ın kardeşi Hakan Uzan'ın seçildiğini söyledi. Cem Uzan'ın ise Genç Parti onursal başkanlığına seçildiğini ifade eden Kılınç, Genç Partinin gelecekte bu ülke için büyük bir anlam ifade edeceğinin altını çizdi.

Gerçekleştirdiği ziyarette kendisinden de bahseden Başar Erdinç Kılınç, 1974 Kozan doğumlu olduğunu, uzun yıllar yurtdışında yaşadığını söyledi. Üniversiteyi bitirdikten sonra yaklaşık 2 yıl bir bankada çalıştığını belirten Başar Erdinç Kılınç, bankadan İstifa ederek yurtdışına gittiğini söyledi. Amerika'da şirketler de yöneticilik yaptığını, şirket açıp kapattığını ifade eden Genç Parti İlçe Başkanı Başar Erdinç Kılınç, asıl işinin finans ve enerji sektörü olduğunu söyledi. Bunlar üzerine çalışmalar yaptığını ve danışmanlık görevini yürüttüğünü ifade etti. 2010 yılından bu yana finans ve enerji sektöründe çalışmalar yürüttüğünü kaydeden Kılınç, şu anda Adana'da finans ve enerji sektöründe Türkiye'deki birçok büyük firmanın acenteliklerini yürüterek hizmet verdiklerini söyledi.

Genç Parti'den kendisine teklif geldiğini söyleyen Başar Erdinç Kılınç, büyüklerini kırmadığını ve Genç Parti davasında yer aldığını söyledi. 2019 yılından bu yana Kozan'da Genç Parti ilçe teşkilatının olduğunu ve çalışmalar yürüttüğünü kaydeden Kılınç, 2 Temmuz 2020 tarihi itibari ile Genç Parti’nin kurultayının yapıldığını Cem Uzan'ın Onursal Başkan seçildiğini ve Cem Uzan'ın kardeşi Hakan Uzan'ın Genç Parti Genel Başkanı seçildiğini söyledi. Gerçekleştirilen genel kurultayda kendisinin Genel Merkez Disiplin Kurulu’na seçildiğini kaydeden Başar Erdinç Kılınç, Kozan ilçe yönetimindeki bir kişinin de Genç Parti Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçildiğini belirtti. “Bizler Kozan’da iyi bir çalışma yürütüyoruz ki, bir Disiplin Kurulu Üyesi ve bir Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Kozan'dan seçiliyor” diyen Başar Erdinç Kılınç, “Yolumuzun uzun meşakatli olduğunu biliyoruz. 2023 seçimlerine hazırlanıyoruz"dedi.

Genç Parti İlçe Başkanı Başar Erdinç Kılınç'ın gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kozan Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes, ilçe başkanına bundan sonraki siyasi ve sivil yaşamında başarılar diledi.