Kılıç’ın 30 Ağustos Mesajı

Kılıç’ın 30 Ağustos Mesajı

24. Dönem Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç’ın 30 Ağustos mesajı:

 

30 Ağustos Zafer Bayramı, ülke topraklarının işgalcilerden Büyük Taarruzla geri alındığı gündür. Birlik ve beraberliğimizin ehemmiyetini idrak ettiğimiz bu günü, her yıl milletçe büyük bir coşkuyla kutlamaktayız.

İşgal altındaki topraklarımızda, bütün imkansızlıklara rağmen, bu büyük milletin büyük fedekarlıklarıyla büyük bir inanç ve kararlılıkla başlatılan “Büyük Taarruz” başarıyla sonuçlanarak 30 Ağustos 1922’ de yurdumuz işgalcilerden temizlenmek suretiyle büyük bir zafer elde edilmiştir. Bu zafer, gücünü milletten alan kahraman ordumuzun kazandığı müstesna zaferlerden biridir. Kahramanlıklarla dolu bir tarihe sahip olan milletimiz sahip olduğu ferasetle her zaman her türlü sıkıntıların üstesinden gelmesini bilmiştir. Bundan böyle de bu feraseti hep gösterecektir.

Parlak bir maziye sahip olan milletimiz, yekvücut bir şekilde önüne çıkarılan her türlü engeli aşarak parlak bir atiye kararlılıkla yürümektedir. Bu vesileyle, kahraman milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, kahraman şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Kamuoyuyla paylaşılmak üzere siz değerli basınımızın bilgilerini sunuyor, çalışmalarınızda kolaylılar diliyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler