Kılıçdaroğlu Odunpazarı'na teşekkür etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kılıçdaroğlu Odunpazarı'na teşekkür etti
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ve Odunpazarı Belediye personeline teşekkür etti. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Adalet Yürüyüşü’nde 9 günü geride bırakan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yürüyüşe katılanlara zorlu hava şartlarında barınma ve yemek desteği sağlayan Odunpazarı Belediyesi’ne teşekkür etti. Başkan Kurt'a teşekkürlerini özel olarak ileten Genel Başkan Kılıçdaroğlu, personele de tek tek teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çekildi.

Bir televizyon kanalına verdiği röportajda da Odunpazarı Belediyesi'ne destek için teşekkür eden Kılıçdaroğlu, "Hepsinin emeğine sağlık. Zorlu hava şartlarında bizimle birlikte yürüyen yurttaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaları için canla başla çalıştılar. Çok önemli destek verdiler. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Belediye personeli 26 Haziran 2017 00:48

Nasıl yapılabiliyor bu iş. Belediye personelinin maaşı vatandaştan, dağıtılan erzak belediyenin. Benim verdiğim vergi taaa bilmem nerdeki gösteriye gidiyor. Ne biçim belediye cilik bu

0 0 Cevap Yaz
goll 24 Haziran 2017 18:07

gül gibi gençleri pis siyaset oyunlarına alet ediyorlar herkes aya kk gider yaya

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi