GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KILIÇDAROĞLU KASETLE GİDECEK İDDİASI

KILIÇDAROĞLU KASETLE GİDECEK İDDİASI

Tarih 13 Nisan 2017, 19:41 Editör Dursun ONUR

TIME- Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kastederek, ‘Kasetle geldi bu defa bambaşka bir kasetle gidecek ,şimdi kaset de yok artık CD ile gidecek’ dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Giresun mitinginde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Bunun adı kasetli genel başkan. Kasetle geldi bu defa bambaşka bir kasetle gidecek. Şimdi kaset de yok artık CD ile gidecek. Bu sebeple en büyük reform ana muhalefet partisinde olacaktır’ dedi.

MİADI DOLDU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Bugün söylediklerini ertesi gün kendileri yalanlıyor. Bir bakıyorsunuz ‘Rakka’ya, Münbiç’e niye girmiyorsunuz’ diyor, 5 dakika geçmeden Suriye’de ne işiniz var diyor. Bir bakıyorsunuz ‘Hollanda ile ilişkiler kesilmeli’ diyor daha bu sözün yankısı dinmeden ‘Avrupa ile niye gerginlik çıkartıyorsunuz?’ diyor. Seçimlerden istediği neticeyi elde edememesi halinde siyaseti bırakacağını söyleyen hiçbirinde sözünü tutmayan bu zatın miadı da dolmuştur. 16 Nisan bu miadın tarihidir’ değerlendirmesinde bulundu.

KASETLE GELDİ, KASETLE GİDECEK

Erddoğan, ‘Yeni sistemde sürekli öyle seçim kaybedip de koltukta kontrollü oturma devri bitiyor. Bir kaybettiniz mi 5 sene gitti. Şimdi durum değişti. Farklı bir döneme giriyoruz. Bu çok kaldı orada. 7 seçim kaybetti buna rağmen o koltukta oturuyor. Bunun adı kasetli genel başkan. Kasetle geldi bambaşka kasetle gidecek, şimdi kaset de yok CD ile gidecek. Önümüzdeki dönem en büyük reform ana muhalefet partisinde olacak’ şeklinde konuştu.

 

Bu haber 1701 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN GİRESUN TIME MESAJ HABER- Keşap Belediye Başkanı Tuncay Muhammet Arışan’dan bayram mesajı.

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN GİRESUN TIME MESAJ HABER- Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere’den bayram mesajı.
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi