131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

KILIÇDAROĞLU İZMİR’E GELİYOR

14 Şubat 2019, Perşembe 06:44

     


CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu İzmir’e geliyor. Kılıçdaroğlu, İzmir’de Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına katılacak. Tanıtım toplantısına CHP Aliağa İlçe Teşkilatı da katılım gösterecek.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin 81 il ve il adayının Ankara’da tanımının ardından İzmir’de de Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına katılacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halkapınar Spor Salonu’nda 17 Şubat Pazar günü saat 13.00'te yapılacak tanıtım toplantısında İzmir kamuoyuna Büyükşehir Adayı Tunç Soyer ve tüm ilçe belediye başkan adaylarını ve ittifak yapılan İYİ Parti'nin adaylarını tanıtacak.

Tanıtıma İYİ Parti’de davetli

İYİ Parti ile İzmir’de ittifak yapan CHP’nin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aday tanım toplantısına İYİ Parti İzmir teşkilatını ve adaylarını da davet edecek. CHP Lideri'nin İzmir ziyaretinde aday tanım toplantısının yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Mustafa Kemal Bulvarı düzenlemesi kapsamında çalışmaları tamamlanan Karantina Meydanı’nın açılış törenine kalması da bekleniyor.

İlçe yönetimlerine duyuru

İl yönetimi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir programıyla ilgili hazırlık çalışmalarının yapılması istemiyle ilçe başkanlıklarına yazı gönderdi. Yazıda 17 Şubat 2019 Pazar günü saat 13.00’te Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kalımıyla Halkapınar Spor Salonu’nda aday tanım töreni düzenleneceği vurgulandı ve "Tüm Türkiye’nin gözünün İzmir’de olduğu bilinciyle genel başkanımızın kalımıyla düzenlenecek bu törenin İzmir örgütümüze yakışan bir kalım ve coşkuyla gerçekleştirilmesi son derece önemlidir." denildi. İl Sekreteri Hacer Taş Gültepe imzalı yazıda şu ifadelere yer verildi: "İlçe başkanlıklarımızın aday tanım törenimizle ilgili ilçelerindeki sivil toplum ve hemşehri derneklerine, meslek birlikleri ve odalarına ziyaretler düzenleyerek davet etmeleri, parti üyelerimize ve ilçede yaşayan vatandaşlarımıza gerekli duyuru ve çağrıları yaparak katılım ve ulaşımla ilgili tüm çalışmaları gerçekleştirmeleri aciliyet içeren çalışmalardır. Tüm bu çalışmaların vakit kaybetmeden gerçekleştirilerek katılımla ilgili kesin sayının en geç 16 Şubat 2019 Cumartesi günü 15.00’e kadar il başkanlığımıza bildirilmesi hususunun gereğini önemle rica ederim." CHP Aliağa İlçe Teşkilatı da Aliağa’daki partililerle birlikte İzmir’deki tanıtım toplantısına katılım göstereceklerini belirtti.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler