Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu ile görüştü adaylığını açıkladı

Kılıçdaroğlu ile görüştü adaylığını açıkladı

Dikili Belediye Başkan Aday Adaylığı için ismi geçen gazeteci Gökmen Ulu, dün akşam sosyal medya hesabından göreve talip olduğu sinyalini verdikten sonra bugün Ankara'da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Sosyal medya hesabından "Baş başa çok güzel ve yararlı bir görüşme gerçekleştirdik" diye paylaşan Ulu, sonrasında resmen aday adayı olduğunu açıkladı. Kılıçdaroğlu ile görüştü

  • Ege Postası
  • 16.10.2018 - 15:41

EGEPOSTASI-Aslen Dikilili olan ve adı uzun süredir belediye başkan aday adaylığı için geçen gazeteci Gökmen Ulu, dün akşam sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. "Aday adaylığı sinyali" şeklinde yorumlanan ve binlerce takipçisinin "hayırlı olsun" mesajları yolladığı Ulu'nun paylaşımı şöyleydi:

"Türkiye'nin bildiği gibi; doğduğum, yetiştiğim, hiç kopmadığım memleketim İzmir'in şirin ilçesi Dikili'dir.

Güzel insanların yerleştiği, aydın toplum yapısı barındıran Dikili'de, halkımızın tevdi etmek istediği önemli bir vazife var. Aziz halkımız, belediye başkanlığı görevini üstlenmem için kuvvetli çağrıda bulunmaktadır. 
Cumhuriyet Halk Partimizin tabanı ile toplumun bütün renklerinden oluşan büyük çoğunluk hayli istek ve destek sergileyerek gurur duyduğum teveccüh göstermektedir. Bireyi olmanın onurunu yüreğimde taşıdığım Dikili yaşayanlarının değerli görüşlerine hiçbir zaman duyarsız ve kayıtsız kalmadım.

Gereken her kademe ile yaptığım titiz istişareler sonucunda kararımı verdim. Bu mühim kararımı yarın akşam (16 Ekim Salı) saat 20:00'de başlayacak Halk TV Ana Haber Bülteni'nde, başta Dikili olmak üzere, Türkiye kamuoyuna açıklayacağım. 

Eş zamanlı olarak, yazılı ve dijital basın ile sosyal medya sayfalarımdan da paylaşacağım

Sizleri saygı, sevgi, dayanışma duygularım ve en iyi dileklerimle selamlıyorum. 

Görüşmek üzere..."

KILIÇDAROĞLU İLE BAŞBAŞA

Gökmen Ulu, akşamki mesajının ardından bugün öğleden sonra bu kez CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafın altında, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile baş başa çok güzel ve yararlı bir görüşme gerçekleştirdik bugün. Hayata gülümseyerek bakmanız dileğiyle" mesajını paylaştı.

RESMEN AÇIKLADI

Gökmen Ulu bu mesajın hemen ardından Dikili Belediye Başkan Aday Adaylığını resmen duyurdu. Açıklamada, “Herkesin bildiği gibi benim doğup büyüdüğüm, yetiştiğim ve hiç kopmadığım memleketim İzmir’in Dikili İlçesi. Ata toprağım. Güzel insanların yerleştiği aydın bir toplum yapısını barındırıyor. Halkımızın uzun yıllardır süre gelen çok güçlü bir teveccühü var belediye Başkanlığı görevini üstlenmem konusunda. Cumhuriyet Halk Partisi tabanının tamamının yanı sıra toplumun tüm kesimlerinden de kuvvetli istek ve destek görüyorum. Rekor oyla kazanırız. Nitekim bu anketlerde de net olarak görülecektir. Gereken her kademeyle yaptığım geniş istişareler sonunda karar verdim. Dikili Belediye Başkanlığı için aday adayıyım” dedi.

MEYDANA ÇAĞIRDI

Gökmen Ulu açıklamasında ayrıca; “Memleketimin sokaklarını, mahallelerini, köylerini, dağlarını, insanını ve toplum yapısını çok iyi tanıyorum. Dününü ve bugününü çok iyi biliyorum. Sorunlarına ve çözüm yollarına vakıfım. Halkımız ile yürek yüreğe olarak, nitelikli bir kadroyla, ortak akla ve bilime dayalı yönetim anlayışıyla sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini, çağdaş örneklerini sergileriz. Dikili’yi bir model kent yaparız. Tüm kalbimle inanıyorum, her şey çok güzel olacak. Aday adaylığı başvurusunu Perşembe günü yapacağım.18 Ekim Perşembe Günü saat 13.00’te Dikili’nin bütün renklerini Atatürk Meydanı’na bekliyorum. Seçim sürecinin de demokrasi şölenine dönüşmesini, demokratik yarışın centilmence geçmesini bekliyorum. Herkese, Dikili’ye, İzmir’e ve Türkiye’ye hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

GÖKMEN ULU KİMDİR'
Gökmen Ulu Sözcü Gazetesi İzmir Muhabiri ve gazeteci’dir.

Gökmen Ulu, mesleğe Ege TV'de haber spikeri olarak başladı. Ardından Marmaris TV'de, Artı 1 TV'de çalıştı. Sözcü Gazetesi'nde üç yıldır çalışan Gökmen Ulu, 15 yıldır Burcu Ulu ile evli ve 13 yaşında 'Ege Efe' adlı bir oğlu var.

15 Temmuz’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te kaldığı yerin haberini yapan Gökmen Ulu’nun bu sebepten dolayı tutuklandı ve tahliye edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.