Kılıçdaroğlu Çorum’da parti binasını açacak

CHP İl Başkanı Tüfekçi, baş başa görüştüğü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çorum’a davet etti. Kılıçdaroğlu yenilenen parti binasını açacak.

19 Ağustos 2019 Pazartesi 17:24
Kılıçdaroğlu Çorum’da parti binasını açacak

CHP İl Başkanı Tüfekçi, baş başa görüştüğü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çorum’a davet etti.

YENİ BİNAYI KILIÇDAROĞLU AÇACAK

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yenilenen Çorum CHP İl Başkanlığı binasının açılışı için Çorum’a gelecek.

CHP il başkanları toplantısı geçtiğimiz hafta sonu Nevşehir’de gerçekleştirildi. Toplantıya Çorum’dan İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte katıldı.

Ülke gündeminin yanısıra parti politikalarının da değerlendirildiği toplantıda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, il başkanları için belirlediği 7 ilkeyi sıraladı.

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından ise toplantı basına kapalı olarak devam etti.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, genel başkan Kılıçdaroğlu ile baş başa bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşme hakkında açıklama yapan İl Başkanı Tüfekçi, seçimlerde Çorum’da alınan neticeleri değerlendirdiklerini anlattı. Ayrıca il örgütlerin durumu ve partiye yeni kazandırdıkları bina hakkında da genel başkan Kılıçdaroğlu’na bilgi sunduğunu dile getiren Tüfekçi, partiyi 450 metrekarelik bir mekana kavuştuklarını anlattığını ve genel başkan Kılıçdaroğlu’nu yeni binanın açılışı için Çorum’a davet ettiğini söyledi.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu tarafından davetin olumlu karşılandığını kaydeden İl Başkanı Tüfekçi, Kılıçdaroğlu’nun Çorum’a gelerek, hem yeni parti binasının açılışını yapacağını, hem sivil toplum kuruluşları ile bir araya geleceğini hem de Mecitözü Belediyesi’ni ziyaret edeceğini duyurdu.

Tüfekçi, il başkanları toplantısında çoğu il başkanı ile de çeşitli konularda istişarede bulunduklarını vurguladı. Görüştüğü il başkanlarından birinin de İstanbul’un başarılı İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu olduğunu belirten Tüfekçi, Kaftancıoğlu’nu da Çorum’a davet ettiğini, kendisinin de davete sıcak bakarak Çorum’a geleceğinin sözünün verdiğini ifade etti.

Son Güncelleme: 19.08.2019 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.