Kılıç Silifke İdmanyurdu, Develi'yi rahat geçti

Kılıç Silifke İdmanyurdu, Develi'yi rahat geçti

Kılıç Silifke İdmanyurdu, Develi'yi rahat geçti


Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 2. Ligi 3.grupta mücadele eden Kılıç Silifke İdmanyurdu Spor Kulübü , Silifke Kapalı Spor Salonunda karşılaştığı Kayseri temsilcisi Develi Belediyespor'u 3-1 yenerek 3.sırada yer aldı.

Kılıç Silifke İdmanyurdu  Kulüp Başkanı Gürhan Dölek "Takımımız, Silifke'nin tek profesyonel takımı ve her yıl Silifke'mizi başarılı bir şekilde temsil ediyoruz. Silifke’nin gençlerine sporu sevdirmek, gençlerimizi ve çocuklarımızı spora yönlendirmek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Develi Belediyespor'u da yendiğimiz için mutlu olduk. Hocalarımızı ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum."dedi.

Kılıç Silifke İdmanyurdu  Kulüp Başkan Yardımcısı Cemil Parlar, Voleybol Şube Sorumlusu  Mustafa Göksu Aydemir, Antrenörler  Eyüp Doğan ve Ali Çetin ise Develi Belediyespor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını belirttiler.

PAZAR GÜNÜ KONYA DEPLASMANI VAR

Kılıç Silifke İdmanyurdu  Spor Kulübü, Pazar günü Konya deplasmanında saat 13:00'da Konya Büyükşehir Belediyespor ile mücadele edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36