KGK Manisa ve DGYD'den İşsiz Gazetecilere Gıda Paketi

Küresel Gazeteciler Konseyi Manisa Şubesi ve Demokrat Gazeteciler Yazarlar Derneği Manisa merkez ve ilçelerinde İşsiz Gazetecilerle basın çalışanlarına gıda paketi dağıttı.

Küresel Gazeteciler Konseyi Manisa İl Temsilcisi ve Demokrat Gazeteciler Yazarlar Derneği Başkanı Hakan Özen Manisa merkez ve ilçelerinde İşsiz ve ihtiyaç sahibi Gazeteciler ile basın çalışanlarına gıda paketi dağıtımına başladıklarını belirtti.

Koronavirüs'ün Tüm Dünya'yı olduğu gibi Türkiye'yi de tehdit ettiğini kaydeden Özen, “Hep birlikte zor bir süreçten geçerken tüm farklılıkları bir kenara bırakarak birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde olmamız şart. Bu duygu ve düşüncelerle Küresel Gazeteciler Konseyi Manisa İl Temsilciliği ve Demokrat Gazeteciler-Yazarlar Derneği olarak İşsiz ve ihtiyaç sahibi Basın Mensuplarına Gıda Paketlerinin dağıtımına başladık.

Bu yardımlaşma faaliyetlerimize büyük katkı sunan Derneğimizin Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Cansuyu Derneği Manisa İl Temsilcisi Fatih Akova kardeşime teşekkür ediyorum Hayat paylaşıldıkça daha güzel.” ifadesinde bulundu. Dağıtılan gıda paketi içerisinde, Çay Şeker, Yağ, Noğut, Pirinç, Bulgur gibi bazı temel gıda maddeleri yer alıyor.

Bakmadan Geçme