Keskin´de yaşlı bakım ve temizliği projesi

Keskin´de yaşlı bakım  ve temizliği projesi

Keskin´de yaşlı bakım ve temizliği projesi

Güzel bir çalışma

 

Keskin Kaymakamı Muammer Köken´in talimatıyla Keskin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının hazırladığı ?Yaşlı Bakım ve Temizliği Projesi? başladı.

 

MOTİVASYON SAĞLIYOR

S.Y.D. Vakfı Müdürü Şenel Gökay, ilçede ikamet eden yoksulluk içinde bulunan, yardıma ve bakıma muhtaç, kimsesi olmayan, yakınlarının bakmadığı, huzur evlerinde kalmak istemeyen yaşlı vatandaşlarımızın kendi evlerinde, sosyal çevrelerinden ayrılmadan evde bakım hizmetlerinin gerçekleştirmek için böyle bir proje yaptıklarını ve bu projeyle ev temizliği, kişisel temizlik, çamaşırların yıkanması, kuaför hizmetleri, gerektiğinde kişilerin ihtiyacına göre yemek yapılması, ikamet edilen evde ihtiyaca göre boya-badana yapılması, sosyal aktiviteler düzenleyerek motivasyon sağlanması  gibi hizmetlerin verileceğini söyledi.

 

MANEVİ DESTEK

Kaymakam Köken ise " İlçemizdeki eli öpülesi yaşlı vatandaşların maalesef yalnız bırakıldığını görmekteyiz. Sosyal devlet olma gereği bu vatandaşlarımızı  kaderlerine terk edemeyiz. Yaşlılarımızın maddi ihtiyaçları giderilmekte fakat temizlik konusunda eksik kalmaktadırlar. İlerleyen yaşları ve kronik hastalıkları nedeniyle günlük temizlik işlerini yapamamaktadırlar. Bu projeyle ilçemiz merkez ve köylerinde yaşayan 71 vatandaşımızın hem evlerine gidilip temizliğini yapmış hem de manevi olarak destek vermiş olacağız" dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli