Keskin'in başkan olması için çalışan ve yolda kalan parti aracı itilerek ilçeye getirildi!

Keskin'in başkan olması için çalışan ve yolda kalan parti aracı itilerek ilçeye getirildi!

Muammer Keskin'in Şişli Belediye Başkanı olabilmesi için gece gündüz demeden çalışan, CHP Şişli İlçe Başkanlığı’na ait parti aracı itilerek ilçe başkanlığına getirilmek zorunda kaldı.

PARTİLİLER, YOLDA KALAN ARACI İTEREK İLÇEYE GETİRDİ

Muammer Keskin, CHP’den Şişli Belediye Başkan adayı iken, başkan olabilmesi için gece gündüz demeden çalışan CHP Şişli İlçe Başkanlığı’nın aracı, Keskin başkan olduktan sonra bakımsızlıktan kaderine terk edildi.

CHP Şişli İlçe Başkanlığı’nın aracı bakımsızlıktan yolda kaldı. Yolda kalan partinin aracını ise partililer tarafından itilerek ilçe başkanlığına getirdi.

KESKİN, PARTİ İÇİN LÜKS MAKAM ARACI KİRALADIĞINI SÖYLEMİŞTİ

Keskin, kendisinin makam aracı varken, iki adat lüks makam aracı kiralamıştı. Keskin’in kiraladığı bu lüks araçlar partililerce eleştirilmişti. Keskin, gelen eleştiriler karşısında, ‘makam araçlarının partimizin genel merkezinden gelen parti yöneticilerimiz için kiralandı’ açıklamasını yapmıştı.

Keskin, bir taraftan parti yönetiminden gelen yöneticiler için lüks makam aracı kiraladığını açıklarken, diğer taraftan da kendisinin belediye başkanı olabilmesi için gece gündüz demeden çalışan CHP Şişli İlçe Başkanlığı’nın aracının bakımsızlıktan yolda kalması ise dikkat çekti.

BELEDİYENİN ÇEKİCİSİ VARKEN ARAÇ PARTİLİLERCE İTİLDİ

Yolda kalan partinin aracı için de, Şişli Belediyesi’nin kendi çekicisi olmasına rağmen, araç partililerce itilerek ilçe başkanlığına getirilmesi ise dikkat çeken bir başka olay oldu. Yaşanan bu durum ise, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in CHP Şişli İlçe Başkanlığı’na uyguladığı baskının ispatı olmuş oldu.

KESKİN, BELEDİYENİN ARAÇLARINI CHP’Lİ BELEDİYELERE VERİYOR

Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait birçok aracı CHP’li belediyelerin kullanımına tahsis ediyor. Keskin’in CHP’li belediyeler için böyle bir uygulama yaparken kendi ilçesinin parti aracına aynı ilgiyi göstermemesi dikkat çekti.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.