Keskin, vazgeçemediği Simge Eldeniz’i şimdi de Şişli Kart’ın başına getirdi!

Keskin, vazgeçemediği Simge Eldeniz’i şimdi de Şişli Kart’ın başına getirdi!

Muammer Keskin’in onca olaya rağmen bir türlü vazgeçemediği, Şişli Belediyesi koridorlarında seçilmiş meclis üyelerine ve onları seçenlere hakaret eden Simge Eldeniz’i şimdi de Şişli Kart’ın başına getirmesi dikkat çekti.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in, her yerde ifade ettiği ve öve öve bitiremediği Komşu Masa’nın başına getirdiği Simge Eldeniz’i görevden alıp şimdi de Şişli Kart’ın başına getirmesi dikkat çekti.

KESKİN, SİMGE ELDENİZ'İ BELEDİYEDE DOKUNULMAZ KILDI

Simge Eldeniz'in başında olduğu Komşu Masa’da çalışan personele yaptığı baskılarla şikayet konusu olmuştu. Onca şikayete rağmen Kekin, Simge Eldeniz'e hiçbir yaptırım uygulamamıştı.

Eldeniz, sonra da Şişli Belediyesi koridorlarında CHP Meclis Üyelerine bağırarak yaptığı hakaretlerle gündeme gelmişti.

Keskin, bazı meclis üyelerinin istifa restini dahi görmezden gelip Simge Eldeniz'in hızlı bir şekilde yükselmesini sağlamıştı. 

Simge Eldeniz’in evinin Şişli Belediyesi’ne çok yakın Kuştepe’de olmasına rağmen, belediyenin aracı ile evinden alınıp evine götürülmesi de dikkatlerden kaçmayan bir başka konu olmuştu.  

Keskin'in Simge Eldeniz için sergilediği bu tutum ve davranışları, Eldeniz'in çalıştığı birimin müdürlerini ve başkan yardımcılarını dahi dinlemez hale getirmişti.

Eldeniz, Şişli Belediyesi'nde kimseye hesap vermez ve söz dinlemez hale getirildi. 

MECLİS ÜYELERİNİN İSTİFA RESTİNE RAĞMEN

KESKİN SİMGE ELDENİZ’İ TERCİH ETMİŞTİ

Şişli Belediyesi CHP’li meclis üyelerinin bazıları ya Simge Eldeniz gidecek ya da ben istifa edeceğim dedirtecek kadar büyüyen bir olaya rağmen Muammer Keskin, Simge Eldeniz’den vazgeçmemişti. Yaşanan onca olaya ve istifa restine rağmen Simge Eldeniz, Şişli Belediyesi’ndeki hızlı yükselişine devam etti.

MECLİS ÜYELERİ DE SİMGE ELDENİZ İÇİN GERİ ADIM ATTILAR

Muammer Keskin, seçilmiş meclis üyelerini değil Simge Eldeniz’i tutması, istifa resti çeken meclis üyelerinin de, Simge Eldeniz karşısında geri adım attırmıştı. 

Simge Eldeniz’in geçmişte bulunduğu her yerde yaptıklarıyla olay olmuş ve sansasyonel biri olduğu ortaya çıktı. Simge Eldeniz, Şişli Belediyesi’ne getirildiğinde de yine sansasyonlarla anılmaya başladı.

MUAMMER KESKİN, SİMGE ELDENİZ’DEN VAZGEÇEMİYOR!

Keskin, Simge Eldeniz için gelen onca eleştiri ve tepkiye rağmen bir türlü vazgeçemedi.

Keskin'in, vazgeçememesi bir yana, Simge Eldeniz’in yöneticisi olduğu Komşu Masa çalışanlarına kötü davranmasına, bağlı bulunduğu müdür ve başkan yardımcılarını dahi takmamasına, giden onca şikayete rağmen hızlı yükselişini Şişli Belediyesi’nde bilmeyen ve duymayan kalmadı.

ŞİŞLİ GAZETESİ, SİMGE ELDENİZ DOSYASINI AÇIYOR

Şişli Gazetesi olarak Simge Eldeniz ile ilgili çarpıcı araştırmaları yazı dizi olarak tüm gerçekleriyle ortaya koyacağız!

  • Simge Eldeniz kimdir?
  • Simge Eldeniz, nerede ne işler yaptı?
  • Simge Eldeniz ve Gönen Orhan’ın tanışıklığı ne zaman, nerede ve nasıl başladı?
  • Simge Eldeniz, neden Şişli Belediyesi’ne getirildi?
  • Simge Eldeniz’e Şişli Belediyesi’nde ne sözler verildi?
  • Simge Eldeniz’in Şişli Belediyesi’ndeki hızlı yükselişinin perde arkasında neler var?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum