Keskin, şimdide Gönen Orhan’ın masasını Bornava Belediyesi ile anlaştırdı!

Keskin, şimdide Gönen Orhan’ın masasını Bornava Belediyesi ile anlaştırdı!

Şişli ve Şehri İstanbul Gazetesi olarak yaptığımız haberin üzerinden çok geçmeden, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in pazarladığı Gönen Orhan’ın ‘Komşu Masası' ile Bornova Belediyesi'nin anlaştığını başkan Dr. Mustafa İduğ açıkladı.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ile Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ geçtiğimiz gün Şişli Belediyesi'nde bir araya gelmişlerdi.

CHP'li iki başkanın görüşmesine Şişli Belediyesi'nden ne bir başkan yardımcısı ne de bir müdürün katılmayıp sadece Şişli Belediyesi'nden ihale alan bir firma olmasına rağmen, Muammer Keskin'in 10 Aralık Hareketi'nden arkadaşı olan Gönen Orhan ve Simge Eldeniz katılması dikkat çekmişti.

muammer-keskin-gonen-orhan-bornova-belediye-baskani-mustafa-idug-simge-eldeniz.jpg

Şişli Gazetesi ve Şehri İstanbul Gazetesi olarak, bu görüşmeden sonra Şişli Belediyesi'nden adrese teslim ihaleler alan, Muammer Keskin'in 10 Aralık Hareketi’nde birlikte olduğu arkadaşı Gönen Orhan’ın ‘Komşu Masa’sını CHP'li belediyelere pazarlandığının haberini yapmıştık.

HABERİMİZDEN BİR GÜN SONRA MUSTAFA İDUĞ AÇIKLAMA YAPTI

Gazetelerimizde yaptığımız haberin üzerinden bir gün geçtikten sonra Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Şişli Belediyesi’nde Muammer Keskin ve Gönen Orhan ile birlikte yaptığı görüşmeden sonra bir açıklama yaptı.

bornova-belediye-baskani-mustafa-idug-un-paylasimi.jpg

BORNOVA BELEDİYESİ’NDE ADRESE TESLİM İHALE İLAN EDİLDİ

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un yaptığı açıklamada, belediye kanununda ve kamu ihale kanununda bir belediyeden iş alımlarını yasalarla belirlemiş olmasına rağmen, ihale yapılmadan Gönen Orhan’a adrese teslim ihalenin verileceğini resmen ilan etmiş oldu.

Şişli Gazetesi’nde ve Şehri İstanbul Gazetesi’nde, Şişli Belediyesi’nde Gönen Orhan’a adrese teslim ihalelerin verildiğinin haberlerini yapmıştık. Yaşanan bu gelişmelerle bir adrese teslim ihalenin nasıl gerçekleştiği de anbean ispatlanmış olundu.

GÖNEN ORHAN VE 10 ARALIK HAREKETİNİN YÖNTEMLERİ HEP AYNI

Bornova Belediyesi’nde belediye başkanı Mustafa İduğ tarafından daha ihale olmadan işi alacak kişinin Gönen Orhan olacağı alenen ilan edilmesi 10 Aralık Hareketi’nin yaptığı organizasyonları da ortaya çıkarmış oldu.

10 ARALIKÇILAR, GÖNEN ORHAN’I CHP’Lİ BELEDİYELERE PAZARLIYOR

CHP'li bir belediye başkanının yaptığı bu açıklama ile adrese teslim bir ihalenin itirafı, rekabet şartlarının yok edilerek kamunun zararının ilanı ve görevi kötüye kullanmanın da peşinen açıklanması anlamına geliyor.

Muammer Keskin’in Şişli Belediye Başkanı olmasıyla, Şişli Belediyesi’nde de adrese teslim ihaleler ve doğrudan alımlar da aynı şekilde yapıldı.

10 Aralık Hareketi, Şişli Belediyesi’nde yaptığı bu yöntemleri özellikle de Anadolu'daki CHP’li belediyelere aynı yöntemleri uygulayacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum