KEŞİR'DEN ESNAF ZİYARETİ

KEŞİR'DEN ESNAF ZİYARETİ

AK Parti Düzce Milletvekili, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ayşe Keşir, Ramazan ayı öncesinde Düzce ve ilçelerde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Sanayi Çarşısı ve Gölyaka ilçelerinde esnaf ziayretlerinde bulundu. İlk olarak Sanayi Çarşısına giden Keşir, tek tek esnafların ellerini sıkarak sohbet etti.

Ardından Gölyaka İlçesine geçen Keşir, ilçe esnafını ve teşkilat üyelerini ziyaret etti. Gölyaka İlçe Başkanı Necmi Kap, Kadın Kolları Başkanı Leyla Argüz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gölyaka Halk Eğitim Merkezi trikotaj, dikiş-nakış bölümü kursiyerlerini ziyaret eden AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, kurslar hakkında bilgi aldı. AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Gölyaka Yeşilova köyünde yaşanan mucit Hasan Kum?un 35 icadını da yakından inceledi.

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Milletvekili Fevai Arslan ile birlikte Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 2017 yılı ihtiyaç kararnamesiyle Düzce Adliyesinde görevliyken görev yerleri değişen Düzce Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Göztaş, Düzce Cumhuriyet Başsavcı vekili Ahmet Altun ve Hakim İbrahim Alper Bilgin için düzenlenen veda yemeğine katıldı. 

 

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.