HABER MERKEZİ

Yayına telefon bağlantısı ile katılan Keşanspor Kulübü’nün eski müdürü Hasan Ayaroğlu, kulüp eski başkanlarından Zafer Sarıkeçe’nin girişimiyle kulüp üyesi olan 190 üyeden 48 üyenin olağanüstü kongre toplanması için imza verdiğini belirterek “Kulüp tüzüğümüz gereğince kulüp üyelerin 5’te birinin imzasıyla olağanüstü kongre yapılabilir. 5’te bire denk gelen rakam 38 olmasına rağmen toplam 48 imza toplandı. Bu imzaları atanlar arasında kulüp eski başkanlarında Zafer Sarıkeçe, Kubilay Alkan ve Sadi Kuru ile birçok eski yönetim kurulu üyeleri de bulunuyor. Ayrıca Keşanspor yönetim kurulunun üyelikten attık dedikleri birçok kulüp üyesi de DERBİS’te kulüp üyesi olarak gözüküyorlar. Önemli olan buradaki listedir. Bizler de bu liste üzerinden imza topladık. Birçok kişi kulüpte kongre yapılacak ve Keşanspor’un kapanmayacak olmasından dolayı duydukları mutluluğu dile getirerek heyecan duyduklarını belirttiler. Toplanan bu imzalar ve olağanüstü kongre talebimizi içeren evrakları kulübe iadeli tahaattlü olarak gönderdiler. Kulüp yönetimi bu evrakları almadığı takdirde diğer yasal yollara başvuracağız. Bu yollardan biri de bu imzalarımız Sulh Hukuk Hakimliğine iletmek ve olağanüstü kongrenin yapılmasını sağlamaktır.” dedi.

Radyo programını dinlemek için BURAYA TIKLAYINIZ

Bilindiği gibi Keşanspor Yönetim Kurulu 2 sezondan bu yana kulübü liglerden çekerek sportif olarak faaliyetlere katılmamış ve kulübü kapatmak için çeşitli yollar deniyordu.

Keşanspor için olağanüstü kongre imzaları toplanması ve kulübün yeniden faal hale getirilmesi için atılan bu adım Keşanspor kamuoyunda da büyük heyecan yarattı.