AYŞİN SEÇİL GEZER

Saat 11.45 sıralarında başlayan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı temsilcileri; Aydın Zerdali ve Şaban Cilan gözetiminde yapılan Genel Kurul’da, açış konuşmasını S.S Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Salim Şevik yaptı.

Şevik, konuşmasında şunları söyledi: “Hepiniz toplantımıza hoş geldiniz. Toplantımızın başlaması için yeterli çoğunluk sağlanmıştır. Genel Kurul’umuzun tüm üyelerimize hayırlı olmasını dilerim.”

Salim Şevik’in konuşmasından sonra verilen önerge ile Genel Kurul’un divan başkanlığına Sedat Yılmaz, kâtip üyeliklere Nail Ertekin ve Hüseyin Erkan seçildi.

Divan heyetinin yerini almasından sonra saygı duruşunda bulunuldu.

Daha sonra yönetim kurulu ve denetim kurulu faaliyet raporları Kooperatif Müdürü Rasim Başdan tarafından okundu.

Sonrasında Gökhan Yılmaz tarafından, bilanço ve gelir tablosu okundu. Toplantıda daha sonra yönetim kurulu, denetim kurulu raporları ve bilanço ve gider gelir tabloları ayrı ayrı karara bağlandı ve ibra edildi.

Toplantı, tahmini bütçenin belirlenmesi, Yönetim ve Denetim Kurulu’nun huzur haklarının Yönetim Kurulu Başkan için 700 TL, yönetim ve denetim kurulu üyelerinin de 100 TL olarak aynı şekilde kalması şeklinde belirlenmesi ve dilek temenniler ile sonra erdi.