25-Nisan-2024 16:44:58

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
Kervan Otel tamam

Kervan Otel tamam

Kervan Otel’in ihalesi, 12 Temmuz Perşembe günü yapıldı. İhaleyi Gerede’nin bağrından yetişen önemli işadamlarından olan Hüseyin Yüksel’e ait Yüksel Grup Loj. Ltd. Şti. aldı. İhale sonrası projeye ilişkin detaylar da netlik kazandı. Proje bedeli ne kadar, yıkım ne zaman gerçekleşecek, projeden Gerede Belediyesi’nin kazanımı ne oldu? Sorularının yanıtı haberin detayında…

Mülkiyeti Gerede Belediyesi’ne ait olan, Kitirler Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde 66 ada 37 nolu parselde bulunan Kervan Otel’in ihalesi 12 Temmuz 2018 tarihinde yapıldı. Belediye Başkan Vekili İsmail Çetin Başkanlığında gerçekleşen ihaleyi Yüksel Grup Loj. Ltd. Şti aldı.

İl Özel İdaresinden satın alınan ve 9.340 metrekare toplam inşaat alanı bulunan Otel binası 54 Odalı ve yaklaşık 120 yatak kapasiteli olacak. 250 kişilik çok amaçlı salon ve yaklaşık 150 kişilik restoranı bulunacak Kervan Otel binasının zemin katına 2 katlı 89 araçlık otopark ve 2 adet işyeri yapılacak.

İhale dosyasının teslim edilmesiyle beraber zaten yıkılmak üzere olan Kervan Otel yıkılarak, yüklenici firma Yüksel Grup Loj. Ltd. Şti. tarafından Kervan Otel’in yapımına başlanılacak. 89 araçlık otopark ile dükkanlar Gerede Belediyesi tarafından işletilecek. Kervan Otel ise işin tamamlanmasının ardından Yüksel Grup Loj. Ltd. Şti. tarafından işletilecek. Kervan Otel’in yapımı 11 Milyon TL’ye mal olacak. Metruk binanın yerine önemli bir proje daha projenin tamamlanmasıyla beraber Gerede’ye kazandırılmış olacak.

Cevap bırakın