Magazin Kerimcan Durmaz konserinde ortalık karıştı!

Kerimcan Durmaz konserinde ortalık karıştı!

Paylaş
Kerimcan Durmaz konserinde ortalık karıştı!

Sosyal medya fenomeni olduktan sonra DJ'liğe adım atan Kerimcan Durmaz'ın Zonguldak'taki konserinde ortalık bir anda karıştı. Polis, kavgayı biber gazı sıkarak ayırdı

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, Zonguldak'ta bir otelde konser verdi. 'Yılın en iyi partisi' sloganıyla düzenlenen konserde Kerimcan Durmaz'ın dansçıları da sahne aldı. Dansçıların dans ettiği sırada salondaki kalabalık arasında bilinmeyen nedenle kavga çıktı.

POLİS BİBER GAZI SIKTI

Kerimcan Durmaz, korumaları tarafından sahneden indirilerek odasına götürüldü. Haber verilmesiyle gelen polis, salonda kavga eden tarafları ayırmak için büyük çaba sarf etti.

Biber gazı kullanan polis, salondakileri dışarı çıkarttı. Otel dışında da bazı gençler alkolün etkisiyle kavga etmeyi sürdürdü. Müdahalede bulunan polis, gençleri uzaklaştırdı.



EMNİYET AMİRİNİN KOLUNA GİRDİ

Bir süre sonra otel çevresinin sakinleşmesinin ardından Kerimcan Durmaz, güvenlik önlemleri altında otelden çıkarak otomobiliyle otelden ayrıldı.

Kerimcan Durmaz, otomobiline kadar kendisine eşlik eden ve koluna girdiği kadın emniyet amirine, "Teşekkür ederim amirim, çok mersi" dedi.

Kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.






Kerimcan Durmaz aylık kazancını 200 binden 500 bine çıkardı!



Kerimcan Durmaz'ın arkadaşı Samet Liçina Ken'e benzemek için ameliyat oldu



Kerimcan Durmaz: Tek rakibim Türk Hava Yolları!





Haberin Devamı