“HAYAT KURTARMAK SENİN KANINDA VAR”

RENKLERİN KARDEŞLİĞİ DİYOR Kİ:

“HAYAT KURTARMAK SENİN KANINDA VAR”

Kdz. Ereğli'de, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor taraftar dernekleri  28-29 Eylül tarihlerinde ‘Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var” sloganı ile  geleneksel hale getirdikleri Kan Bağışı ve Kök Hücre  Kampanyasını düzenleyecek.

Kdz.Ereğli’de 4 Büyük takımın taraftar grubunun oluşturduğu 'Renklerin Kardeşliği' Kdz.Ereğli Belediyesi ve Kızılay İşbirliği ile  Geleneksel hale gelen  Kan Bağışı ve Kök Hücre kampanyası 28-29 Eylül tarihlerinde Sahil Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilecek.

KAN BAĞIŞI VE KÖK HÜCRE HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR

‘Renklerin Kardeşliği’ tarafından yapılan açıklamada daha önce gerçekleştirilen Kan bağışı ve Kök Hücre kampanyalarında da önemli başarılar elde edildiği belirterek 28-29 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan kan bağışı kampanyasında da yine Kdz.Ereğli halkının  aynı duyarlılığı göstereceklerine  inanıldığı vurgulanarak  kampanyanın önemine dikkat çekildi.

KAMPANYA 28-29 EYLÜL’DE SAHİL AMFİ TİYATRO’DA

28-29 Eylül tahinlerinde saat 11.00’den itibaren gerçekleştirilecek ‘Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var” sloganı ile gerçekleştirilecek Kan Bağışı ve Kök Hücre kampanyasına tüm Ereğli halkını ve bütün renklere gönül veren taraftarlarımızı birlik ve beraberlik çatısı altında davet ediyoruz.

RENKLERİN KARDEŞLİĞİNDEN SÜRPRİZ HEDİYELER

Kampanya kapsamında Renklerin Kardeşliği tarafından kampanyaya katılanlar arasından çekilecek kura ile  her takımın imzalı forması, imzalı topu,  5’er adet atkısı hediye olarak verilecek.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2018, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER