Kendimizi Makam Odalarına Hapsetmedik

Kendimizi Makam Odalarına Hapsetmedik

Göreve geldiği günden bu yana halktan kopmayan ve halkçı bir anlayış ile belediyeyi yöneten Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , görev süresi içerisinde yaptığı çalışmalarla halkın gönlünde taht kurdu.

A+A-

Bıçakcı Mahallesi Çecey  Mevkiisinde Mahalle Kahvesinde Vatandaşlarla buluşan Başkan Arslan 5 yıl içerisinde yapılan hizmetleri ve yapılacak olan projelerden bahsetti.. Başkan Arslan sürekli  olarak mahallerinde sokaklarda görmekten mutlu olduklarını söyleyen vatandaşlar özledikleri belediye başkanını Cengiz Arslan  ile bulduklarını söyledi. Başkan’dan son derece memnun olduklarını belirten Çecey Mevkisi sakinleri  yapılan hizmetlerin katlanarak devam etmesi gerektiğini söyleyerek Başkan Arslan’a  memnuniyetlerini dile getirdi.

“HALKIN İÇİNDEN GELEN HALKTAN KOPAMAZ”

Kendisinin halktan geldiğini ve halktan gelen birinin halktan kopmasının söz konusu olamayacağını belirten Başkan Arslan Çameli’de 5  yılda kendilerini makam odasına hapsetmediklerini söyledi. Başkan Arslan  “Biz halktan gelen insanlarız. Biz Çameli’liliyiz Bu İlçenin  sokaklarında büyüdük, okullarında okuduk. Sorunları biliyoruz dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.