Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Plaj Yolu üzerinde dün saat 13.30 sıralarında bir apartmanın bahçesinde Kenan Tunç un cansız bedeni bulunmuştu.

Kenan Tunç  a ait cesedin yanında bulunan S.C.ile O.B., Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği Ekipleri tarafından gözaltına alınarak dün akşam Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülmüştü.

Cinayet Büro Amirliği Ekipleri tarafından başlatılan incelemelerde Tunç ve S.C. isimli şahsın olay gününden bir gün önce buluştukları ve alkol aldıkları belirlendi. Olay sabahı Kenan Tunç ile O.B.’nin bir kahvehanede buluştukları, daha sonra aracı ile kahvehanenin önüne gelen S.C. ile birlikte bir tekel bayisine gittikleri belirlendi.

İddiaya göre, şahıslar tekel bayiden alkol aldıktan sonra olayın yaşandığı apartmandaki S.C.’nin evine gitti. Evde bir süre alkol alan şahıslar tartışmaya başladı. Şahıslar arasında çıkan tartışma sonrasında O.B. ile  S.C., Tunç’u darp ettiği sanılıyor.

Yaşanan olay sırasında gürültüleri duyan binadaki bir vatandaş, durumu S.C.’nin babasına bildirdi. Eve gelen S.C.’nin babası, cesedi görünce durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine intikal eden polis ekipleri cesedi taşıyan zanlıları yakaladı. Gözaltına alınan şahısların emniyette verdiği ifadelerinde suçlamaları reddettikleri öğrenildi.

 Karamürsel Adliyesine bugün çıkarılan S.C. ile O.B.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hayatını kaybeden Kenan Tunç un cenazesi bugün Karamürsel Merkez Camiinde kılınan öğle namazının ardından yeni kabristanlıkta toprağa verildi.

Kenan Tunç un kesin ölüm nedeni Bursa Adli Tıptan gelecek olan otopsi raporuna göre belli olacak.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı