Hoşgeldiniz  

Kemer Hatay’da tanıtıldı

Semih Köken | 13 Aralık 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer Hatay’da tanıtıldı

 Kemer Belediyesi ile Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nin (KETOB) ortak organizasyonuyla düzenlenen Kemer ilçesi tanıtım gezilerinin ikinci durağı Hatay oldu. Başkan Gül, Hataylılara “Kemer’i keşfedin” çağrısı yaptı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, KETOB Başkanı Şener Gürler, Başkan Yardımcısı Tayyar Gül, turizmciler Ali Osman İlhan ve Ahmet Sarıkaya ile KETOB Temsilcisi Ayşegül Uçar’dan oluşan heyet,  Hatay protokolünü ve seyahat acentelerini ziyaret ettiler.

VALİ ATA’YA TEŞEKKÜR

Turizmcilerle birlikte Hatay Valiliği’ni ziyaret eden Başkan Gül, Vali Erdal Ata’ya Kemer tablosu ve teşekkür plaketi takdim etti. Gül, “ Hoşgörü ve medeniyetler şehri Hatay’da çok güzel bir şekilde ağırlandık. Size ve tüm Hataylılara teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

DEFNE BELEDİYESİ’NE ZİYARET

Kemer heyeti, Hatay’ın Defne ilçesi Belediye Başkanı İbrahim Yaman’la da bir araya gelerek Kemer’in zengin turizm olanaklarını anlattılar. Başkan Savaş’a teşekkür eden Başkan Gül, “Kemer’in güzelliklerini ve özelliklerini keşfetmeleri için Hataylı vatandaşları Kemer’e davet ediyorum” dedi.

“KEMER’İ KEŞFEDİN” ÇAĞRISI

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve KETOB yöneticileri, Hatay temasları kapsamında AsAria Turizm, Antares Turizm, Tartuş Turizm, Titus Turizm, ABBA Turizm, Keşif Turizm, MolaTurizm, Halep Turizm, Şenler Turizm, Antioch Travel Club ve Meryem Hanım Tur firmalarını da ziyaret ederek Kemer’e turist getirme çağrısında bulundular. Başkan Gül, acentelerle yaptığı görüşmelerde, ”Belediye, otelciler ve seyahat acenteleri arasındaki birlik ve beraberlik çok önemlidir.  Biz ilçemizde bu birlik ve beraberliği sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Kemer heyetimize göstermiş olduğunuz yakın ilgiden dolayı sizlere yürekten teşekkür ediyorum” dedi.​

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle