28-Mart-2024 15:24:00

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
Kemanlı doktordan öğrencilere hayat kesiti

Kemanlı doktordan öğrencilere hayat kesiti

Gerede Fen Lisesi’nde kariyer günleri düzenlenmeye devam ediyor. Kariyer günleri kapsamında seçilen isimler, kariyerleri ile ilgili yaşadıkları hatıraları düzenlenen bu faaliyette anlatırken, öğrenciler de kariyerlerini başarıyla sürdüren bu isimlerden hayat kesitleri alıyorlar.   

Perşembe günkü kariyer günlerinin konuğu Geredeli Dr. İhsan Şafak oldu. Doktorluk görevinin yanı sıra müzikle de ilgilenen Şafak, hayatından kesitleri, nasıl başarılı olduğunu öğrencilere anlattı. Öğrencilere keman da çalan Dr. Şafak, başarının inanmaktan geldiğini, öğrencilerin hem çalışması hem de müzik gibi sevdikleri sosyal aktivitelere, ailelerine de çalışmanın yanında zaman ayırmaları önerilerinde bulundu.

Uzman oluyor

Gerede Devlet Hastanesi’nde bir süredir pratisyen hekim olarak görev yapan Dr. İhsan Şafak, uzmanlık sınavını kazandı ve yakın zamanda Gerede’den ayrılacağı öğrenildi. Memleketi Gerede’yi çok seven Şafak’ın Uzman Doktor olduktan sonra yeniden memleketine hizmet etmek için görev yapmak istediği belirtildi.

Cevap bırakın