Haberler

Kemal Ayvaz ile tek celsede boşanan Hanife Gürdal: Kemal'a çıplak fotoğraf atan kadınlar beni eleştiriyor

Güncelleme:

Yılar önce katıldığı evlilik programlarıyla tanınan Hanife Gürdal, 9 ay önce nikah masasına oturduğu Kemal Ayvaz ile tek celsede boşandı. Dün akşam Instagram hesabından eski eşine seslenen Gürdal, "Kendimi iyi hissetmiyorum, arkamdan konuşurken 2-3 kere düşün" dedi.

Bir döneme damga vuran evlilik programlarıyla adını duyuran ve sonra sosyal medyada geniş hayran kitlesine ulaşan Hanife Gürdal, geçtiğimiz gün, 9 ay önce evlendiği fotoğrafçı Kemal Ayvaz ile boşandı. Şimdilerde zor günler geçiren Gürdal, dün akşam Instagram hesabından video yayınlayarak eski eşine seslendi.

"EMEKLERİMİ SANA YAR ETMİYORUM"

Instagram'da 585 bin abonesi bulunan Hanife Gürdal, "Bu konuyla ilgili açıklama yapacak kadar iyi hissetmiyorum. Kendisine rica ediyorum benimle ilgili düşünme konuşma. Bundan sonra hayatımda olma. Burası benim evim, düzenimi bırakıp gitmiyorum. Emeklerimi de sana yar etmiyorum. Arkamdan konuşurken 2-3 kere düşün. Kavga edip rezil duruma düşmek istemiyorum" dedi.

Kemal Ayvaz ile tek celsede boşanan Hanife Gürdal: İyi değilim, arkamdan konuşurken düşün

"KEMAL'E ÇIPLAK FOTOĞRAF YOLLAYAN KADINLAR BANA YORUM YAPIYOR"

Kemal Ayvaz'ın memleketi olan Trabzon'da yaşadığı için tepki çeken Hanife, kendisine gelen kötü yorumlara da şu ifadelerle cevap verdi: "Herkes bir yorum yapacak ve bunun önüne geçemeyeceğim. Ben adamın memleketinde ve onun evinde değilim. Parasını verdiği her yerde yaşayabilirim. Bu kimseyi ilgilendirmez. Burada kalacağım, ailemi de buraya getireceğim. Barışmıyorum da çünkü ahlaksız kadın çok bu memlekette. Burada bana bu tarz yorumlar yapan kadınlarda biliyorum ki Kemal'e de çıplak fotoğrafını gönderiyorlar."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hanife Gürdal Instagram Haberler

500

Yorumlar (29)

TR:

BIKTIK SENDEN HANİFE YOKOL ARTIK

79
7
yanıtYanıtla
rezillik diz boyu:

Hicbir insan; bana göre özellikle de bir kadin, kendini bu rezil durumlara düsürmemeli. Önce basi örtülü, sonra da orasini burasini acarak kendini firsat buldugu her yerde sergiledi. Ben utaniyorum bunlari gördükce, okudukca. Yok mudur baska bir meziyetiniz be arkadas? Bu kadar mi kolay orani burani acmak. Abuk subuk konusmak, seviyeyi düsürmek. (Hos seviyenin oldugunu hic göremedim de). Allah dogru yolu görmenizde yardim etsin. Biz biktik sizin densiz hallerinizi görmekten, yetsin artik lütfen.

73
4
yanıtYanıtla
tr:

sıkıntı yok tesettüre girersin işi çözersin nasıl olsa din istismar ederek gelmedinmi bu noktaya

43
14
yanıtYanıtla
mert:

olum siz kimsiniz ya bize ne sizin ilişkinizden sen kime neye yorum yapıyosun ilişkiniz devlet sorunumu devletimizmi yıkılacak yoksa devletimi kurtaracaksınız bi kaybolun ya derdinizi kokuş çevrenize anlatın medyamızı gündemimizi meşkul etmeyin gençlerinde daha fazla ahlakını bozmayın

40
11
yanıtYanıtla
OSMANLI:

AHLAKTAN BAHSEDEN SEN MİSİN WAOOOOOOO GÖZLERİM YAŞARDI. İSTEDİĞİN OLDU ŞÖHRET KAPI larını ARALADIN EVLENDİN BOŞANDIN

34
3
yanıtYanıtla
NOKTA:

İYİCENE ZIVANADAN ÇIKTINIZ. NE KONUŞACAĞINIZI ŞAŞIRDINIZ.

33
4
yanıtYanıtla
cemil:

SEVİM KOŞ BİR SOSYAL MEDYA FENOMENİ DAHA ÜREDİ.

30
3
yanıtYanıtla
batu:

harika tespit

yanıt11
yanıt4
Hud:

Kendini teselli edecek birini arıyor, bekarlar göreve.

25
7
yanıtYanıtla
psitoncu:

yeni bir piston bulursan unutursun

28
4
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title