Keçiörengücü’ne yan bakılmıyor

TFF Birinci Lig’in sürpriz ekiplerinden Keçiörengücü’nün evinde bileği bükülmüyor.

Keçiörengücü’ne yan bakılmıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

2018-2019 Sezonunda TFF Birinci Lig Beyaz Grubu 76 puanla tamamlayıp şampiyon olarak tamamlayıp TFF Birinci Lige yükselen Keçiörengücü ligin beşinci haftasında 21 Eylül Cumartesi günü İzmir'de Altay deplasmanında oynayacağı maçın hazırlıklarına Teknik Direktör Serkan Özbalta yönetiminde taktik ağırlıklı bir çalışma ile devam etti. Futbolcuların moralli ve istekli olması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

EVİNDE YENİLMİYOR

TFF Birinci Lig’in sürpriz ekiplerinden Keçiörengücü’nün evinde bileği bükülmüyor. Mor beyazlılar maçlarını oynadığı Aktepe Stadı’nda oynadığı son 28 maçın hiçbirinde rakiplerine geçit vermeyerek yenilgi yüzü görmedi. Başkent temsilcisi evindeki son yenilgisini 2017-2018 sezonunun 16. haftasında evinde karşılaştığı Afjet Afyonspor'a karşı 2-1'lik skorla almıştı. Mor menekşeler 2018-2019 sezonunda Aktepe Stadı'nda oynadığı 17 maçın 12'sinde rakiplerine puan dahi vermezken, sahadan 5 maçtan ise beraberlikle ayrılmıştı.

AKTEPE STADI'NI ÇOK SEVİYOR

TFF 1. Lig'de geride kalan 4. hafta itibari ile 8 puan toplayıp beşinci sıraya yükselen ve namağlup şekilde yoluna devam eden Keçiörengücü, bu sezon evinde oynadığı iki maçta Osmanlıspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 1-0'lık skorlarla yendi. Mor menekşeler Eskişehirspor ve Adana Demirspor deplasmanlarından ise beraberlikle ayrılmasını bildi. Başkent temsilcisi bu hafta deplasmanda Türk köklü takımlarından Altay karşısında alacağı üç puanla zirve takibini sürdürmek istiyor.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.