Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KBÜ’den, Kardemir Karabükspor’a tam destek

İyi Günde herkes dost..İyi

İyi Günde herkes dost..İyi günde herkes destekçi…Karabükspor çok zor günlerden geçerken bir destekte KBÜ den geldi…

 

Karabük Valiliği tarafından Kardemir Karabükspor’un sportif faaliyetlerini desteklemek için “Ateş Daha Mavi Yansın Diye” sloganıyla başlatılan yardım kampanyasına Karabük Üniversitesinden tam destek geldi. Karabük Üniversitesi Rektörlüğü tarafından tüm akademik ve idari birimlere gönderilen yazıda, Karabük Valiliği tarafından başlatılan yardım kampanyasına atıfta bulunularak “Söz konusu yardım kampanyasına, ‘Biz Karabük Üniversiteliler’ olarak akademik ve idari tüm personelimiz ile gerekli desteği sağlayabilmek için, konu hakkında biriminizde gerekli duyuruların yapılması.” ifadeleri yer alıyor.

Ayrıca bağışta bulunmak isteyen personelin 2 Nisan’a kadar bağış bedellerini bildirmelerinin istendiği yazıda, bağış miktarının Nisan ayı maaşından kesileceği bilgisi de paylaşılıyor.

Geçtiğimiz hafta da Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat tarafından tüm akademik ve idari personele kısa mesaj gönderilerek Kardemir Karabükspor için başlatılan kampanyaya destek olmaları istenmişti. Rektör Polat’ın gönderdiği kısa mesajda şu ifadeler yer almıştı: “Karabük Valiliğinin Kardemir Karabükspor’a destek olmak için başlattığı “Ateş Daha Mavi Yansın Diye” kampanyasına Karabük Üniversitesi olarak destek olmak için KARABUK yazıp tüm GSM operatörlerinden 1678’e SMS gönderebilirsiniz. 1 SMS 10 TL bağış yaparak Karabükspor’a sahip çıkmanızı bekliyoruz.”

Web Tasarım & SEO: Best4SEO