WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

KBÜ’den, Kardemir Karabükspor’a tam destek

Bu haber 20 Mart 2018 - 16:21 'de eklendi ve 3.987 kez görüntülendi.

Karabük Valiliği tarafından Kardemir Karabükspor’un sportif faaliyetlerini desteklemek için “Ateş Daha Mavi Yansın Diye” sloganıyla başlatılan yardım kampanyasına Karabük Üniversitesinden tam destek geldi. Karabük Üniversitesi Rektörlüğü tarafından tüm akademik ve idari birimlere gönderilen yazıda, Karabük Valiliği tarafından başlatılan yardım kampanyasına atıfta bulunularak “Söz konusu yardım kampanyasına, ‘Biz Karabük Üniversiteliler’ olarak akademik ve idari tüm personelimiz ile gerekli desteği sağlayabilmek için, konu hakkında biriminizde gerekli duyuruların yapılması.” ifadeleri yer alıyor.

Ayrıca bağışta bulunmak isteyen personelin 2 Nisan’a kadar bağış bedellerini bildirmelerinin istendiği yazıda, bağış miktarının Nisan ayı maaşından kesileceği bilgisi de paylaşılıyor.

Geçtiğimiz hafta da Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat tarafından tüm akademik ve idari personele kısa mesaj gönderilerek Kardemir Karabükspor için başlatılan kampanyaya destek olmaları istenmişti. Rektör Polat’ın gönderdiği kısa mesajda şu ifadeler yer almıştı: “Karabük Valiliğinin Kardemir Karabükspor’a destek olmak için başlattığı “Ateş Daha Mavi Yansın Diye” kampanyasına Karabük Üniversitesi olarak destek olmak için KARABUK yazıp tüm GSM operatörlerinden 1678’e SMS gönderebilirsiniz. 1 SMS 10 TL bağış yaparak Karabükspor’a sahip çıkmanızı bekliyoruz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.