KAZİMİYESPOR LİG’İN İLK YARISINI GALİBİYETLE KAPATTI!

1. Amatör Küme Lig’in 11. haftasında Kazimiyespor, sahasında Hanlıköyspor ile karşılaştı. Kazimiye Stadı’ndaki karşılaşmayı ev sahibi ekip 3-0 kazandı

KAZİMİYESPOR LİG’İN İLK YARISINI GALİBİYETLE KAPATTI!


Kazimiyespor takımı, karşılaşma öncesi sahaya “
Kalbimizdesin Seni Unutmayacağız Muhtar Amca” yazılı pankart ile geçen sene 21 Aralık'ta rahmetli olan Eski Muhtar ve Kazimiyespor Onursal Başkanı Fevzi Cesur’ u unutmadılar!

Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip, ilk ciddi pozisyonunu 10. dakikada buldu. Sağdan ceza sahasına giren Semih Kesim, son çizgiye indikten sonra topu Kadir’e çıkardı. Kadir’in kafa vuruşunda top üstten dışarı çıktı. 35. dakikada Semih Kesim’in soldan ortasında defanstan dönen topu Uğur İşnel ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Kazimiyespor soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarına hızlı başlayan taraf Hanlıköyspor oldu. Bir çok gol pozisyonuna giren konuk ekip aradığı golü bulamadı. 58. dakikada Kazimiyespor’un atağında ilk golün asistini yapan Semih Kesim topu ağlarla buluşturdu ve farkı 2’ye çıkardı. 85. dakikada sahneye bu sefer Kadir Alşan çıktı ve savunmadan dönen topu iyi takip etti önünde kalan topu sert bir şutla ağlarla gönderdi ve takımını 3-0 öne geçirdi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Kazimiyespor evinde ağırladığı Hanlıköyspor’u 3-0’la geçmeyi başardı.

Bu sonucun ardından Kazimiyespor ilk yarıyı 22 puanla kapatırken, Hanlıköyspor 15 puanda kaldı.

KAZİMİYESPOR: 3 - HANLIKÖYSPOR: 0

Stat: Kazimiye Spor Kompleksi

Hakemler: Bahadır İleri, İbrahim Onur Kolcu, Berkay Akın

Goller: Dk. 35 Uğur İşnel, Dk. 58 Semih Kesim, Dk. 85 Kadir Alşan ( Kazimiyespor)

Serkan Bilgin

 

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2017, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184