Kazanmanın zamanı geldi!

Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, TFF 3. Lig 2. Grup'un 7. Haftası'nda Osmaniyespor'u konuk edecek

Kazanmanın zamanı geldi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’un 7. Haftası’nda Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, Osmaniyespor’u ağırlayacak. Geride kalan 6 hafta sonunda 2 mağlubiyet ve 4 beraberlik alan temsilcimiz, tüm hesapları bu maç için galibiyet üzerine kurdu. Maçın son çalışmasını bugün kendi tesislerinde yapan ve kampa giren Elaziz Belediyespor’da, eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. Teknik Direktör Alaattin Tutaş, geçtiğimiz hafta oynanan Kızılcabölük maçında kural dışı harekette bulunduğu gerekçesiyle PFDK tarafından 1 maçtan men edildiği için Osmaniyespor karşısında kulübede olamayacak. Yedek kulübesinde yardımcı antrenör Ender Çınar olacak.

HAKEMLER İSTANBUL BÖLGESİ’NDEN

Merkez Hakem Kurulu’nun yaptığı atamaya göre Elaziz Belediyespor – Osmaniyespor FK maçını İstanbul Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Aykut Sergin yönetecek. Sergin’in yardımcılıklarını yine İstanbul Bölgesi’nden Fettah Yiğit ile Mücahid Ahmet Çelebi yapacak. Müsabakada 4. hakemlik görevini İstanbul Bölgesi’nden Bölgesel Lig Hakemi Ali Can Özışık yönetecek.

TARAFTARLAR BEKLENİYOR

Kırmızı – Lacivertli kulüp, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla taraftarları maça beklediklerini bildirdi. 13 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak olan maça Elazığ Atatürk Stadyumu ev sahipliği yapacak.

TÜM MAÇLAR YARIN

TFF 3. Lig 2. Grup’ta 7. Hafta maçlarının programı şöyle;

13 Ekim Cumartesi:

14.00 Van BBSK-Kızılcabölükspor

14.00 Adıyaman 1954 Spor-Pazarspor

14.00 Elaziz Bld.-Osmaniyespor FK

14.00 Yeni Orduspor-Bergama Bld.

14.30 Düzcespor-HKİ Çatalcaspor

15.00 Kemerspor 2003-Kırşehir Bld.

15.00 Karşıyaka-Altındağ Bld.

15.00 Sultanbeyli Bld.-Ofspor

15.00 Alibeyköyspor-Esenler Erokspor