"Kazanmak için her şeyi yapacağız"

Video yükleniyor...

Beşiktaş, Süper Lig'in 27. haftasında Yukatel Denizlispor'u Vodafone Park'ta 3-0 mağlup etti. Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın, maçın ardından beIN SPORTS mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Daha farklı kazanabileceklerini söyleyen genç teknik adam, "Kazanmak çok önemli. Herkes mücadele ediyor. Aşağıda, yukarıda... Herkesin bir hedefi var, maçların kolay olma ihtimali yok. Bundan sonra bütün maçlar zor olacak. Maç erken 3-0 olunca, daha rahat oynanmaya başlandı. Daha farklı olabilirdi ama ara verdik, aradan sonra dönüşler genelde iyi olmuyor. İlk yarıda verdiğimiz arayla bu ara aynı değil, bu arada oyuncuları dinlendirmeyi tercih ettik. Maçları kazanmak için her şeyi yapacağız." ifadelerini kullandı.

Nisan ayının lig için final ayı olabileceğini söyleyen Yalçın, "Savaşmak zorundayız. Hem ligde hem de kupada hedefteyiz, yolumuza devam ediyor. Ağustos ayından beri çalışıyoruz. Hala yarışmacı takım olmak sezon başında arzuladığımız bir şeydi. Bundan sonrasına bakacağız, inşallah devamı iyi olur bizim için. Nisan ayı, lig için final ayı olabilir. Hedefte olan 4 büyük camia var. Herkesin bu hedefte şansının olduğunu düşünüyorum. Ne olacağını göreceğiz." dedi.

Maçın özetini izlemek için tıklayın!