Medine'de yaşayan bir Türk vatandaşı, 1 Kasım Genel Seçimleri'nden zaferle ayrılması vesilesiyle Konya Kapu Camii önünde vatandaşa zemzem suyu ve hurma ikramında bulundu. İkramı dolayısıyla Fikret Kartal'a teşekkür eden AK Parti Konya Milletvekili Dr. Abdullah Ağralı, "Hükümetin kurulmasının hemen ardından kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ne vaat ettiysek yerine getireceğiz. AK Parti'ye yine rekor destek veren Konyamız inanıyoruz ki 1 Kasım'dan sonra en kârlı illerimizden biri olacak" dedi.

AĞRALI; "NE VAAT ETTİYSEK YAPACAĞIZ"

Programa büyük bir ilgi olurken; ikramı dolayısıyla Fikret Kartal'a teşekkür eden AK Parti Konya Milletvekili Dr. Abdullah Ağralı, konuşmasının başında 1 Kasım Genel Seçimleri'nin Konya, ülkemiz ve AK Parti için hayırlar getirmesini diledi. 

AK Parti'nin seçimler öncesinde vaat ettiği tüm müjdeleri hayata geçireceğini aktaran Abdullah Ağralı; "Mazbatalar alındıktan sonra meclis açılacak, hükümet kurulacak ve yeniden işbaşı yapacağız. Sayın Başbakanımızın seçim öncesi vaat ettiği ne varsa yerine getirilecek. Bunda kimsenin hiçbir tereddüdü olmasın. Konya 1 Kasım akşamında Sayın Başbakanımızı mutlu ederek Ankara'ya gönderdi. Konyalı hemşehrilerimiz yine Başbakanına sahip çıktı. Bundan da en çok Konya kazançlı çıkacak" dedi. 

Aslen Konyalı olan ve ikramı yapan Fikret Kartal ise yaptığı konuşmada; "AK davanın ak yolcuları olarak seçim günü Konya'ya geldik, oyumuzu kullandık. Hamd olsun yüzümüzü kara çıkarmadı Konya. Biz de sayın milletvekilimizle Medine – i Münevvere'nin mübarek meyvesi olan hurma ve zemzem suyunu Konyalı kardeşlerimizle paylaşmak istedik"  diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim