KAZA MAĞDURU GENCE KILIÇDAROĞLU SÖZÜ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Annesi ve iki kardeşini kazada kaybeden gence Okul masraflarını karşılama sözü verdi.

KAZA MAĞDURU GENCE KILIÇDAROĞLU SÖZÜ


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün 7 kişinin öldüğü kazayla ilgili Hendek ilçesine gelerek yaralıları ziyaret etti. 

Kılıçdaroğlu, kazada annesi ve iki kardeşini kaybeden 16 yaşındaki gencin, okul için fındık toplamaya geldiğini öğrenince okul masraflarını karşılama sözü verdi.

Hendek'te fındık işçilerini taşıyan traktörün dere yatağına devrilmesi sonucu 7 kişinin öldüğü, 9 kişinin de yaralandığı kazada römorktan atlayıp kurtulan 16 yaşındaki Veysel Akman, kurtulduğuna sevinemedi. Kazadan yaralı kurtulan genç, annesi ve iki kardeşini kaybetti.

Çamlıca Mahallesi'nde bu sabah meydana gelen ve ülkeyi yasa boğan kazadan geriye yürek yakan acılar kaldı.

7 kişinin öldüğü kazada traktörün römorkunda bulunan Veysel Akman, son anda römorktan atlayıp yaralı kurtuldu.

Ancak gencin annesi ve iki kardeşi kendisi gibi şanslı değildi. Akman'ın annesi ve iki kardeşi devrilen römorkta hayatını kaybetti.

Yaralıların tedavi gördüğü Hendek Devlet Hastanesi'ne gelen Kılıçdaroğlu, yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Başhekim Sedat Aydın'dan da sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Kılıçdaroğlu, kazada annesini ve iki kardeşini kaybeden, kendisi de yaralı kurtulan 16 yaşındaki Veysel Akman'ı ziyaret etti. Gencin, okul için fındık toplamaya geldiğini öğrenince okul masraflarını karşılama sözü veren Kemal Kılıçdaroğlu, buraya ekmek parası için gelmişler. Ekmek parası için mücadele eden, para kazanmak için gelen bir genç çocuğumuz da özel okula gitmek için geldiğini ifade etti.

Buradan kazandığı parayla okul masraflarını vereceğini söyledi. Özel okula giderse eğitim masraflarını ben karşılayacağım. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum dedi.


Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2017, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184