131019098
19 Nisan 2024, Cuma

‘KAYYUM’ TEPKİSİ

20 Ağustos 2019, Salı 07:39

     


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in üç büyükşehirdeki kayyum kararı karşısında verdiği tepkiye MHP İl Başkanı Veysel Şahin, sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Diyarbakır, Van ve Mardin'de büyükşehir belediye başkanlarının görevden alınmasının yankıları sürüyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in karara tepki göstererek, "Belediye başkanlarının görevden alınması seçmen iradesini yok saymaktır. Bugünkü kayyum atamaları bu tutumun ve demokrasiden uzaklaşmanın göstergesidir. Bu tutumun panzehri dayanışmadır. Dayanışma milletin iradesinin korunmasını ve milli egemenliğin tesisini sağlayacaktır." şeklindeki açıklamasının ardından bir açıklama da MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'den geldi.

Şahin'den Soyer'e, “İşinize bakın”

Soyer'in açıklamasına tepki gösteren MHP İl Başkanı Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sayın Soyer, siz işinize bakınız! Türk Devleti teröre destek verenlerle de, belediye imkanlarını teröristlerin emrine verenlerle de, terörün siyasi ayağının kürsüsüne çıkanlarla da; hendek terörüne destek olanlarla da mücadele eder! Siz Yanan ormanlarımız için bir çare düşünün!" ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler