Kayyum darbesi yapılırken Erdoğan neredeydi?

Kayyum darbesi yapılırken Erdoğan neredeydi?

Türkiye kayyum darbesiyle sarsılırken AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Muğla’da bulunan dünyanın en büyük mermer antik kenti Stratonikeia’yı ziyaret etti.

Türkiye kayyum darbesiyle sarsılırken AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Muğla’da bulunan dünyanın en büyük mermer antik kenti Stratonikeia’yı ziyaret ettiği ortaya çıktı.

Antik kentte kendisini kazı başkanı Pamukkale Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Bilal Söğüt karşıladı. Erdoğan Stratonikeia Antik Kenti'nde restorasyonu yapılan hamam, cami, kazı evi, kuzey giriş kapısı gibi bölgeleri eşi Emine Erdoğan ile gezdi. Erdoğan restorasyonu tamamlanan cami önünde bulunan mermer 'Sadaka taşına' para bıraktı.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, “İlçemiz sınırları içinde yer alan Stratonikeia antik kentini ziyaret ederek incelemelerde bulanan Sayın Cumhurbaşkanımız gerek antik kentimiz, gerekse ilçemiz için hazırlamış olduğumuz tüm projelerimizle bizleri Ankara’ya çağırarak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve ilgili bakanlarımızla görüşmeye davet ettiler. Geçtiğimiz Cumartesi günü bizlere 4 saat 30 dakika, bugün ise 3 saat zaman ayırdıkları için ve ziyaretlerinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza, değerli eşleri Emine Erdoğan hanımefendiye teşekkür ediyorum” dedi. 

Ziyarette AKP Muğla milletvekilleri Yelda Erol Gökcan, Mehmet Yavuz Demir, İl Başkanı Kadem Mete, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz de hazır bulundu. 

Kayyum darbesi yapılırken Erdoğan neredeydi?