Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Adayı Prof. Dr. Abdulkadir Yuvalı'ya destek vermek üzere Adana'ya gelen Kayserili işadamları, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş'ı makamında ziyaret etti.

HOCA, ÇOK MÜSTESNA BİR İNSAN

Ziyarette, Kayserili işadamı Gülsoy Grup ve Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Ömer Gülsoy, Prof. Dr. Abdulkadir Yuvalı'nın kendileri için çok değerli bir insan olduğunu belirterek "Sayın Hocamız çok değerli aydın bir akademisyen olmasının yanında, yüreği memlekete hizmet sevdasıyla çarpan bir gönül insanıdır. Her zaman yanındayız" dedi. Kayseri Kuyumcular ve Sarraflar Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Soysal da, "Sayın Abdulkadir Yuvalı Hocamız ülkemiz için, milletimiz için yararlı çok müstesna şahsiyetlerden biridir. Onunla birlikte olmaktan son derece bahtiyarız" diye konuştu.

YUSUF BAŞ: ZEKİ VE ÇALIŞKAN İNSANLAR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, "Kayseri bizim komşu vilayetimiz. İki il arasında bir coğrafi sınır olsa da, gönüllerimiz arasında sınır yok. Adana'da çok sayıda Kayserili vatandaşımız yaşamaktadır. Hepsi de zeki, çalışkan ve üretken insanlar. Özellikle girişimcilik yetenekleri her türlü övgüye değer. Bu manada sadece Kayseri'nin değil ülke ekonomisine, sosyal ve siyasi hayatına yön veren, katkı koyan siz değerli heyeti aramızda görmekten ziyadesiyle mutlu oldum. Sayın Yuvalı Hocamızın yanında olmanız da ayrıca bizim için değerli ve onur vericidir" şeklinde konuştu.