Kayseri’de Kahramanmaraşlılar Derneği Açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, derneğin açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin bulundukları her bir yerde ayrıcalıkları vardır, çünkü gittikleri yere kültür götürürler. Aynı zamanda gittikleri yerde buldukları kültürü de almasını bilirler. Yani Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz her yerde ve Kayseri’de uyumludurlar. Bu bizim en ayırt edici özelliklerimizin başında gelir.” dedi.

Elbirliği ile Kahramanmaraş’a hizmet etme çabası içinde olduklarını dile getiren Kılıç, konuşmasında şunları kaydetti:

“Derneğimiz birlik, kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma duygularımızın güçlenmesine vesile olsun. Bu derneğin oluşmasına emeği geçenleri tebrik ediyorum, takdir ediyorum. Elbirliği ile memleketimize hizmet çabasındayız. Gençlerimizin, çocuklarımızın, sağlıklı, eğitimli, donanımlı olmaları, şehirlerimizin, ilçelerimizin, mahallelerimizin yaşanabilir kılınması, memleketimizin bütün zenginliklerinin servete çevrilerek milletimizin hizmetine verilmesi, devletimizin güçlü, itibarlı bir devlet, milletimizin izzetli hatırı sorulur, gönlü alınır bir millet olması hususunda elbirliği ile çabalarımızı sürdürüyoruz. Görevimiz budur, görevimiz bunu gerektiriyor. Bizlerde Kahramanmaraş’ımıza her türlü hizmeti yapmanın çabası içerisindeyiz.”

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’da, programda yaptığı konuşmada, dünyanın önemli ticaret şehirlerinden biri olan Kayseri’de yaşayan hemşehrilerimizin bir araya gelerek bir sivil toplum kuruluşu çatısı altında buluşmalarının önemine işaret etti. Dernek yönetimine başarılar dileyen Başkan Aydın, yaklaşık 60 bin hemşehrimizin yaşadığı Kayseri’de hizmete giren derneğin hayırlı hizmetlere vesile olması temennisinde bulundu.

Programda, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve Dernek Başkanı Mehmet Topal’da birer konuşma yaptılar.

Konuşmalardan sonra derneğin kuruluşuna destek olan işletmelere plaket takdim edildi.

Sahabiye Mahallesi Konak Sokak’ta hizmete başlayan Kahramanmaraşlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin açılışına, Cumhuriyet Savcısı Osman Kurt, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Serdar Öztürk ve Ahmet Darendelioğlu, Ulaşım Daire Başkanı Yusuf Deliktaş, İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Kızılkan, Siyasi Parti Temsilcileri, Kamu Kurum Amirleri, Afşin Eshabı Kef Gönül Elçileri Derneği, STK Temsilcileri, dernek yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda hemşehrimiz katıldı.

Kayseri’de Kahramanmaraşlılar Derneği Açıldı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Maraş Aktüel | Kahramanmaraş Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!