Haberler

23 Yaşındaki Genç, Kaynanası Yüzünden Kendini Yakmaya Kalktı

Güncelleme:

Bursa'da evli 23 yaşındaki genç, kaynanasının eşini kendisinden sakladığını ve hamile olan eşinin annesi yüzünden düşük yaptığını iddia ederek üzerine benzin döküp kendini yakmaya çalıştı.

Bursa'da evli 23 yaşındaki İ.V., kaynanasının eşini kendisinden sakladığını ve hamile olan eşinin annesi tarafından düşük yüzünden iddia ederek eline aldığı bir bidon benzini üzerine dökerek kendini yakmaya çalıştı. Oturduğu evin 3. katına çıkan İ.V., müzakereci ekipler tarafından 3 saat sonunda ikna edilerek aşağıya indirildi.

KAYNANASININ TUTUKLANMASINI İSTEDİ

Olay, Yıldırım İlçesi Yeşilyayla mahallesi Beloğlu sokakta saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre 23 yaşındaki İ.V. beş aydır eşini ve çocuklarını kayın validesinin sakladığını ve çocuklarını öldürdüğünü öne sürerek oturduğu evin terasına çıkarak ateş yaktı. İ.V. yanına aldığı bir bidon benzini üstüne dökerek kendisini yakmaya çalışırken olayı gören komşuları ve çevredeki vatandaşlar polis sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Komşularının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda, polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinden beş aydır görmediğini iddia ettiği eşinin gelmesini ve çocuklarının öldürdüğünü öne sürdüğü kaynanasının tutuklanmasını istedi. Kısa süre sonra polis ekipleri eşini ve kaynanasını alarak olay yerine getirdi.

23 Yaşındaki Genç, Kaynanası Yüzünden Kendini Yakmaya Kalktı

EŞİYLE KOL KOLA AŞAĞI İNDİ

Üç katlı evin çatısına çıkan İ.V.'yi olay yerine gelen eşi de ikna edemedi. Müzakereci polislerin gelmesiyle de ikna olmayan İ.V.'nin yanına eşi ve ekipler çıkarak burada ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık üç saat süren ikna çabaları sonrasında eşiyle kol kola aşağıya indirilen İ.V. polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

23 Yaşındaki Genç, Kaynanası Yüzünden Kendini Yakmaya Kalktı

KARAKOLDA İFADE VERDİ

Genç adamın karakolda alınan ifadesinde, " Eşimin yüzünü beş aydır göremiyorum, çocuklarımı düşük yaptırdı, kayınvalidemin ceza almasını istiyorum" dediği öğrenildi.

23 Yaşındaki Genç, Kaynanası Yüzünden Kendini Yakmaya Kalktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (24)

ÇEKİN ELLERİNİZİ:

ŞU KAYNANALAR ARTIK ÇOCUGUNUZUN BÜYÜDÜĞÜNÜN FARKINA VARIN

15
0
yanıtYanıtla
HAKAN:

BU KAYNANALARIN HER HALTA KARIŞMALARI BİR BİTMEDİ GİTTİ . .

14
0
yanıtYanıtla
vatan:

ADAM NE YAPSIN . SONRA DURUM İSTENMEYEN YERLERE KADAR GELİYORRRRRRRR.

10
2
yanıtYanıtla
FEMİNİST:

KADINLARA LAF SÖYLEMEDEN ÖNCE SİZİNDE BİR KADINDAN DOĞDUĞUNUZU KADINLARIN SİZİN HAYATINIZDAKİ YERİNİ BİR DÜŞÜNÜN İSTERİM

3
8
yanıtYanıtla
Hey:

Cennet kadinin ayaginin altina verilmis. Tabi cogu bunu hak etmiyor . Cogu erkek de bu adaletsizligi hak etmiyor

yanıt0
yanıt0
Aldınmıazınınpayınıöperimmuhtardayını:

Kadının , kadın kimliğine değil karakterine laf söyleniyor Totodan element uydurmayınız lütfen, karakter ( iyilik kötülük ) seçmeyle tercihle alakalıdır. Cinsiyet degil.

yanıt2
yanıt0
Gülcan:

Genelleme yanlış olur ama bazı kaynanalar gerçekten yuva yıkıyor

11
0
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Turkiyedeki evliliklerin kesin 40% kaynanalar tarafindan son buluyor. Cok karisiyorlar.

11
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kadın m, lleti değilmi . zilet içindeler ALLAH YARDIMCIN OLSUN

6
3
yanıtYanıtla
mühendis:

ah şu kaynanalar allahım benimki böyle olmaz inşallah

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title