Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı Belediyespor:0 Çat Gençlikspor:14

SPOR 16.12.2017 - 18:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı Belediyespor:0 Çat Gençlikspor:14

1.Amatör Lig B grubu maçında Çat Gençlikspor rakibi Kaymaklı Belediyespor’a adeta gol oldu yağdı.
  Nevşehir 1.Amatör Lig B grubunda mücadele eden ve son iki sezonun şampiyonu Çat Gençlikspor deplasmanda Kaymaklı Belediyespor’a konuk oldu. Maçın başından sonuna kadar rakibine oranla üstün bir oyun sergileyen Çat Gençlikspor maçı da 14-0 kazanmasını bildi.   Bu sonucun ardından Çat Gençlikspor puanını 16’ya çıkartarak uzun bir aradan sonra liderliğe yükseldi.  
1.Amatör Lig B grubu maçında Çat Gençlikspor rakibi Kaymaklı Belediyespor’a adeta gol oldu yağdı.

 

Nevşehir 1.Amatör Lig B grubunda mücadele eden ve son iki sezonun şampiyonu Çat Gençlikspor deplasmanda Kaymaklı Belediyespor’a konuk oldu. Maçın başından sonuna kadar rakibine oranla üstün bir oyun sergileyen Çat Gençlikspor maçı da 14-0 kazanmasını bildi.

 

Bu sonucun ardından Çat Gençlikspor puanını 16’ya çıkartarak uzun bir aradan sonra liderliğe yükseldi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.