• BIST 9762.12
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • Tunceli 21 °C

Kaymakamlık ve belediyeden sünnet şöleni

Kaymakamlık ve belediyeden sünnet şöleni
Hozat İlçesi’nde kaymakamlık ve belediye tarafından sünnet şöleni gerçekleştirdi. Şölen kapsamında 30 çocuk sünnet ettirilirken çocuklara bisiklet hediye edildi.

Hozat İlçesi’nde kaymakamlık ve belediye tarafından Cem Emir Parkı’nda gerçekleştirilen sünnet şölenine, Vali Tuncay Sonel, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Salih Karataş, Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, Hozat Kaymakamı Hüseyin Çam, Hozat 51. Motorlu Piyade Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Çetin Köklü, Tunceli Alay Komutanı Albay Tekin Aktemur, Emniyet Müdürü Doğu Ateş, Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat, kurum amirleri, sünnet olan çocuklar, aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şölenin açılış konuşmasını yapan Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat yerel yönetim ve devletin işbirliği yapmasının önemine değinerek, "Halkın temsilcileri olarak bizler yerel yöneticiler devlet mülki amirleriyle birlikte hizmette el ele verirsek hizmetin en kalitesini hem de en hızlısını getirmiş oluruz. Bunun her zaman örneklerini yaşadık. Çocuklarımızın geleceğimizin teminatı olduğunu ulu önder Atatürk de söylemişti. Bundan dolayıdır ki gençlerimize eğitimde, iş alanında, siyasette vereceğimiz destekle geleceğimizin daha iyi yerlerde olacağını göreceğiz." dedi.

Hozat Kaymakamı Hüseyin Çam ise, "30 Tane yavrumuzun sevincine ortak olmak için toplandık. Çünkü bizler biliyoruz ki sevinçler paylaşıldıkça çoğalır. Yine üzüntüler ve kederler paylaşıldıkça azalır. İşte bu gün 30 tane evladımızın erkekliğe ilk adımları attıkları bu merasimde onlara unutamayacakları bir gün yaşatacağız" diye konuştu.

Tunceli Valisi Tuncay Sonel ise yaptığı konuşmada, “Gittiğimiz yerlerde özellikle devletimizin şefkatini, sıcaklığını yöre insanına göstermeye çalışıyoruz. Bu çok önemli. Devletimizin tüm birimleriyle Tunceli merkez ve yedi ilçesiyle halkımızın emrindeyiz. Çünkü sizler bizim için çok önemlisiniz. Kadınlarımız, vatandaşlarımız, amcalarımız, çocuklarımız bizim için çok önemli. Bizler birlik ve beraberliğimizi sağlar, birlik ve beraberliğimizden taviz vermezsek inşallah daha güçlü daha güzel olacağız” şeklinde konuştu.

Tunceli’de sürdürülen operasyonlara da değinen Vali Sonel, "Şunu herkes bilsin ki bölgede devletimiz tüm imkânları, güçleriyle; kahraman güvenlik güçleriyle bu terörün üstesinden geleceğiz. Çünkü bulunduğumuz coğrafya çok güzel bir memleket. Doğal güzelliği olan misafirperver insanları olan Munzur’u olan yurtdışında adeta İsviçre'ye benzeyen mükemmel bir şehirde yaşıyoruz. Bu güzellikleri karartmak isteyen alçaklara biz fırsat vermeyiz. Hep beraber bu ülkenin kıymetini bilerek birlik ve beraberlik içinde çocuklarımız başta olmak üzere güzel insanlara, güzel şeyler bırakmak için buradayız" dedi.

Müftü vekili Dursun Şen tarafından dualar okunmasının ardından Sünnet olan çocuklara Vali Tuncay Sonel ve katılımcılar tarafından bisiklet hediye edildi.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim