ANA SAYFA > EKONOMİ > Kaymakam Yücel yeni girişimcilere tavsiyelerde bulundu

Kaymakam Yücel yeni girişimcilere tavsiyelerde bulundu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Yücel yeni girişimcilere tavsiyelerde bulundu

KASİAD’ın devam eden KOSGEB uygulamalı girişimcilik eğitimine katılan yeni girişimcilere tavsiyelerde bulundu.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, KASİAD (Karşıyaka Sanayici İşadamları Derneği) tarafından düzenlenen KOSGEB uygulamalı girişimcilik eğitimlerine katılan yeni girişimci adaylarına bir takım tavsiyelerde bulundu.

Kaymakam Yücel, KOSGEB eğitimleri için kurs merkezinde bulunan girişimci adaylarına girişimcilik konusunda tavsiyelerde bulunurken öz sermayelerini, yapacakları işi ve kiminle iş kuracaklarını iyi analiz etmeleri gerektiğini söyledi. 6 yaşında iken rahmetli babasının ayakkabı dükkânında çalışmaya başladığını da belirten Kaymakam Yücel, “Ticaret herkesin yapabileceği iş değil. “Allah ilmi isteyene, mal ve mülkü istediğine verir” hadisi şerifi de unutmamak gerekir…”dedi.

Kursiyerlerden gelen soruları cevaplandıran Kaymakam Yücel, işyeri ruhsatını alan yeni girişimcilerin işyerinin açılışında bulunmaktan büyük memnuniyet duyacağını söyledi.

İşsizlik sorununa çözüm üretmek adına çalışmalar yürüten Karşıyaka Sanayici İş Adamları Derneği, KOSGEB ve İŞ KUR işbirliği ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri ile onlarca kursiyerini iş sahibi yaptı.

KOSGEB uygulamalı girişimcilik eğitimlerine katılıp yeni işyeri açacak işletmelere devlet 50 bin hibe 150 bin liraya kadarda faizsiz kredi veriyor.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Kağıthanespor'u yendi...
Sonraki Haber Kızılay, kurban bağışları için broşür dağıtıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?