Vali’den Çoruh Edaş’a ziyaret

GÜNDEM 05.02.2018 - 17:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3235+ kez okundu.
 

Vali’den Çoruh Edaş’a ziyaret

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette Vali Sarıfakıoğulları, Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürü Sedat Akkoyun’dan,  şirketin ildeki  elektrik dağıtım faaliyetleri, yatırım çalışmaları, şebeke yenilemeleri, hat bakım çalışmaları ve teknolojik yatırımlar hakkında bilgi aldı.  Çoruh EDAŞ’ın özelleştirme sonrası İl genelindeki elektrik şebekesine yaptığı yatırım harcamalarının eskiye oranla birkaç kat arttığı ve bu sayede müşterilere sağlanan enerji kalitesinin yükseldiği ve arıza sayısında ciddi oranda düşüş yaşandığına dikkat çeken Müdür Akkoyun, yapılan teknolojik yatırımlar sayesinde şebekenin anlık takibi, müşterilerle iletişim sürecinin kısalması ve her türlü teknik raporlamalar sayesinde elde edilen verilerin analiz edilerek yatırım ve işletme faaliyetlerinin daha isabetli yönlendirildiğini söyledi.Elektrik dağıtım hizmetleri konusunda İl Müdürlüğünün çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Vali Sarıfakıoğulları, il genelindeki yatırımların arttırılmasını istedi.
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Vali Sarıfakıoğulları, Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürü Sedat Akkoyun’dan,  şirketin ildeki  elektrik dağıtım faaliyetleri, yatırım çalışmaları, şebeke yenilemeleri, hat bakım çalışmaları ve teknolojik yatırımlar hakkında bilgi aldı.

 Çoruh EDAŞ’ın özelleştirme sonrası İl genelindeki elektrik şebekesine yaptığı yatırım harcamalarının eskiye oranla birkaç kat arttığı ve bu sayede müşterilere sağlanan enerji kalitesinin yükseldiği ve arıza sayısında ciddi oranda düşüş yaşandığına dikkat çeken Müdür Akkoyun, yapılan teknolojik yatırımlar sayesinde şebekenin anlık takibi, müşterilerle iletişim sürecinin kısalması ve her türlü teknik raporlamalar sayesinde elde edilen verilerin analiz edilerek yatırım ve işletme faaliyetlerinin daha isabetli yönlendirildiğini söyledi.Elektrik dağıtım hizmetleri konusunda İl Müdürlüğünün çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Vali Sarıfakıoğulları, il genelindeki yatırımların arttırılmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.