1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Kaymakam Şenol Esmer'den Öğretmenler günü mesajı
Kaymakam Şenol Esmer'den Öğretmenler günü mesajı

Kaymakam Şenol Esmer'den Öğretmenler günü mesajı

Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer öğretmenler gününü kutladı.

A+A-

Kaymakam Esmer mesajında şu ifadelere yer verdi;

Saygıdeğer Öğretmenlerimize; Hayatımızın çocukluktan ilk gençlik yılları sonuna kadar olan en özel ve özlenen zamanlarını birlikte geçirdiğimiz kıymetli öğretmenlerimize, onlara atfedilen bu anlamlı günde bir kez daha sevgilerimizi, saygılarımızı ve şükranlarımızı ifade etmekle mutluyuz. İnsanlık değerlerini, yurttaşlık değerlerini, milli değerleri, arkadaşlığı, birlikte yaşamanın kurallarını, saygıyı, toplum içinde var olmanın ve bir değer olmanın önemini bizlere öğreten öğretmenler, bir milletin her türlü alanda en ileri düzeyde olmasını sağlayan temel unsurdur.

Eğitimin baş aktörü olan öğretmenlerimizin, her şart ve durumda özveri ve sevgi ile vazifelerini sahiplenişleri, yeni nesillerin dünyasını hazırlamak için gösterdikleri gayret ve istek, elbette ki takdir edilmesi gereken hasletlerdir. Milletlerin kaderini belirleyen eğitim; geleceğin ve yıkılmaz bir temel üzerinde yükselen, modern, müreffeh ve güçlü bir ülkenin de en önemli değeridir. Eğitimin önceliği ise öğretmenlerdedir. İyi yetişmiş bir öğretmen, ne şart altında olursa olsun bir sınıfı, bir okulu hatta bir bölgeyi değiştirebilecek güce ve geleceğini inşa edecek inanca sahiptir.

Ülkemizdeki ve özellikle bölgemizdeki okullaşma oranının artmasında, kalitenin yükselmesinde ve fırsat eşitliği ilkesinin taviz verilmez şekilde uygulanmasında en önemli görev öğretmenlerimize düşmektedir. Bu vesile ile Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk nezdinde ülkemizin her köşesinde ve özellikle ilçemizde yeni nesilleri yetiştirmek ve onları yarına hazırlamak görevini üstlenmiş tüm öğretmenlerimizin aileleriyle birlikte Öğretmenler Gününü kutlar, yaşamlarında sağlık, mutluluk, görevlerinde üstün başarılar diler, selam, saygı ve şükranlarımı sunarım.

Bu haber toplam 1843 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.