Kaymakam Niyazi Ulugölge görevde

GÜNDEM 05.01.2017 - 17:53, Güncelleme: 09.09.2023 - 13:21 3886+ kez okundu.
 

Kaymakam Niyazi Ulugölge görevde

Son kaymakamlar kararnamesi ile birlikte Bulancak ilçesi kaymakamlığına atanan Kaymakam Niyazi Ulugölge,...
...2 Ocak 2017 Pazartesi günü itibarıyla görevine başladı. Salı günü makamında ziyaret ettiğimiz Kaymakam Niyazi Ulugölge, "Bulancak ilçesini 3-6 ay içinde tanımaya çalışacağım. Ondan sonra da ilçenin sorunları hakkında yapılaması gerekenleri çözmek için devlet ve millet olarak elbirliği ile hizmet vereceğiz" dedi. Bulancak hakkında bir çok üst düzey bürokratla görüş alışverişinde bulunduğunu kaydeden Kaymakam Ulugölge, "Bulancak hakkında Bulancak'ta kaymakamlık yapmış Bayram Yılmaz, Hüseyin Kulözü, Mehmet Demirezer ve şu an Gümüşhane valisi olan arkadaşım Vali Okay Memiş'ten epeyce bir bilgi aldım. Göreve başladığım ilk gün Giresun valisi Hasan Karahan'ı ziyaret ederek göreve başladığımı bildirdim. Bugünde makamımda hoş geldiniz ziyaretçilerimi kabul etmeye başladım. Bir kaç gün içinde ziyaretlerin tamamlanması ile ilçenin sıkıntılarını hızla öğrenip, hizmetlerin aksamadan devam etmesini sağlayacağım. Bulancak'ın 61 köyü ve büyük bir şehir yapısı var. Verilen bilgilere göre 50-60 bin bir nüfusa sahip. Hemen hemen her ilçemizde olan sorunlar Bulancak'ta da var. Kamu kurum ve kuruluşları ve vatandaşla sıkı bir fikir alışverişi ile sorunlar hakkında çözüm bulmak zor olmayacaktır. 22 yıldır kaymakamlık yapıyorum. En son Foça'da görevdeydim. Bulancak'a atanınca yakın arkadaşlarım olan isimlerini zikrettiğim Bulancak'ta kaymakamlık yapmış insanlardan ilçe hakkında bilgi aldım. Benim için bu bilgiler güzel oldu. Burada bulunduğum süre içinde vatandaşın her zaman yanında olup sorunları çözeceğim" diye konuştu.   
Son kaymakamlar kararnamesi ile birlikte Bulancak ilçesi kaymakamlığına atanan Kaymakam Niyazi Ulugölge,...
...2 Ocak 2017 Pazartesi günü itibarıyla görevine başladı.
Salı günü makamında ziyaret ettiğimiz Kaymakam Niyazi Ulugölge, "Bulancak ilçesini 3-6 ay içinde tanımaya çalışacağım. Ondan sonra da ilçenin sorunları hakkında yapılaması gerekenleri çözmek için devlet ve millet olarak elbirliği ile hizmet vereceğiz" dedi.
Bulancak hakkında bir çok üst düzey bürokratla görüş alışverişinde bulunduğunu kaydeden Kaymakam Ulugölge, "Bulancak hakkında Bulancak'ta kaymakamlık yapmış Bayram Yılmaz, Hüseyin Kulözü, Mehmet Demirezer ve şu an Gümüşhane valisi olan arkadaşım Vali Okay Memiş'ten epeyce bir bilgi aldım. Göreve başladığım ilk gün Giresun valisi Hasan Karahan'ı ziyaret ederek göreve başladığımı bildirdim. Bugünde makamımda hoş geldiniz ziyaretçilerimi kabul etmeye başladım.
Bir kaç gün içinde ziyaretlerin tamamlanması ile ilçenin sıkıntılarını hızla öğrenip, hizmetlerin aksamadan devam etmesini sağlayacağım. Bulancak'ın 61 köyü ve büyük bir şehir yapısı var. Verilen bilgilere göre 50-60 bin bir nüfusa sahip. Hemen hemen her ilçemizde olan sorunlar Bulancak'ta da var. Kamu kurum ve kuruluşları ve vatandaşla sıkı bir fikir alışverişi ile sorunlar hakkında çözüm bulmak zor olmayacaktır. 22 yıldır kaymakamlık yapıyorum. En son Foça'da görevdeydim. Bulancak'a atanınca yakın arkadaşlarım olan isimlerini zikrettiğim Bulancak'ta kaymakamlık yapmış insanlardan ilçe hakkında bilgi aldım. Benim için bu bilgiler güzel oldu. Burada bulunduğum süre içinde vatandaşın her zaman yanında olup sorunları çözeceğim" diye konuştu.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.