Kaymakam Gül: Neden Genç’ten Milli Sporcular Çıkmasın

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençliler Spor Kulübü Derneği’ni ziyaret eden Kaymakam Arif Gül, ilçeden milli takımlar düzeyinde sporcular yetiştirilmeye çalışılmasının amaçlanmasını beklediğini söyledi.

Genç Kaymakamı Arif Gül, ilçede faaliyet gösteren Gençliler Spor Kulübü Derneğini ziyaret etti. Burada Dernek Başkanı Emrullah Kılıç’tan dernek çalışmaları hakkında bilgiler alan Kaymakam Gül, gençlerin sportif aktivitelere yönlendirilerek ilçeden milli takımlar düzeyinde sporcular yetiştirilmeye çalışılmasının amaçlanmasını beklediğini söyledi. Kaymakam Gül şunları söyledi. “Biliyorsunuz Genç, Bingöl’ün en büyük ilçesi. Çok büyük bir nüfusumuz var ve yaklaşık olarak 8 binde öğrencimiz var.  Tabi bu gençlerimiz gelecek kariyeri olarak, genelde bürokrasi kademesinde bir yerlere gelmek olarak görüyor. Bu doğru bir şey değil aslında. Bu ülkenin sanatçıya da sporcuya da en az bürokrasi kadar ihtiyacı var. Bu gençleri ve öğrencileri ne kadar çok spora yönlendirebilirsek o kadar iyi olur. Gençte biliyorsunuz çok sayıda kahvehane ve çay evi var. Tabi bunları görünce üzülüyoruz. Ben Elazığlı olmam hasebiyle de iyi biliyorum doğu ve güneydoğunun bir gerçeği haline gelmiş kahvehaneler. Tabi kahvehanelere gidenlerin genelde yaş ortalamaları 45 ve üzeri. Bizler için asıl olan gençlerimiz ve onların gelecekleri. Bizler gençlerimizin eğitimleri ile ilgilenirken bir yandan da sanata spora nasıl yönlendirebilirizin gayreti içerisindeyiz. Bu minvalde dernek çalışmalarınızı önemsiyorum. Tabi deminde dediğim gibi çok büyük bir genç potansiyelimiz var. Sizlerden daha fazla gençlere ulaşmanızı istiyorum. Bizlerde elimizden geldiğince yapacağınız çalışmalara imkânlar dâhilinde destek olmaya çalışacağız. Gençlerimizi spora yönlendirerek neden buradan milli sporcular yetiştirmeyelim. Sizlerin de hedefi bu olsun” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaymakam Gül: Neden Genç’ten Milli Sporcular Çıkmasın

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin