Kaymakam Fırat'tan Solaklı Fen öğrencilerine moral ziyareti

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile birlikte Solaklı Fen Lisesi’ni ziyaret ederek üniversite hazırlık kurslarında öğrenim gören öğrencilerle bir araya geldi.

Kaymakam Fırat'tan Solaklı Fen öğrencilerine moral ziyareti

Of’ta göreve başladığı günden beri eğitime ayrı bir önem verip okul gezileri yapan Of Kaymakamı Eyüp Fırat, yaz tatilinde de okul ziyaretlerine devam ediyor.

 

Kaymakam Fırat, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile birlikte Solaklı Fen Lisesinde açılan ve gelecek yıl üniversite sınavlarına katılacak olan öğrencilere yönelik olarak uygulanan “Üniversiteye Hazırlık Yaz Kurslarını” ziyaret etti.

 

Okulda eğitim veren öğretmenlerle kahvaltı yapan Kaymakam Fırat, kahvaltının ardından üniversite sınavına hazırlanan öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek onlara hem hediye dağıttı hem de bazı tavsiyelerde bulundu.

 

Kaymakam Eyüp Fırat öğrencilere yaptığı konuşmada; “Eğitime ayrı bir önem atfediyoruz. Onun için sürekli okul ziyaretleri yapıyoruz. Bütün okullarımız bizim için önemli ancak Solaklı Fen Lisesi ülkemizin değişlik yerlerinden gelen öğrencileri nedeniyle, beklentisi yüksek olması hasebiyle ayrı bir öneme sahiptir. Bu sene ayrı bir heyecan yaşıyoruz. Çünkü bu yıl Solaklı Fen Lisesi olarak ilk mezunlarımızı vereceğiz. Sizlere ülkemizin aydınlık geleceği adına çok büyük sorumluluklar düşüyor. Onun için sizlere tanınan bu mükemmel fırsatları iyi değerlendirip, sizlere güvenenlerin güvenlerini boşa çıkarmamanız gerekir. Bizler her zaman yanınızdayız. Sizlerin başarılı olmanız için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Sizlere bu imkânı tanıyan başata İlçe Milli Eğitim Müdürümüz başta olmak üzere okul idaremiz ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

Kaymakam Fırat;  gerek okulda açılan kurslarda, gerekse okuldaki gayretli çalışmaları nedeniyle öğretmenleri başarı belgesiyle ödüllendirdi.

 

Okul Müdürü Osman Hamzaçebi ziyaretleri ve destekleri nedeniyle kendilerini ziyaret eden ve moral motivasyonlarını artıran Kaymakam Eyüp Fırat ve Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’na teşekkür etti. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24