GÜNDEM Haber Girişi : 10 Mart 2020 13:29

Kaymakam Balıkçılar muhtarların sorunlarını dinledi

Kaymakam Balıkçılar muhtarların sorunlarını dinledi
Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Balıkçılar, ilçedeki muhtarlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Balıkçılar, ilçedeki muhtarlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

 

Nusaybin Belediyesi Başkanlığı makamında yapılan toplantı, Kaymakam ve Belediye başkan vekili Balıkçılar'ın konuşmasıyla başladı.

 

Kaymakamlık ve Belediye olarak muhtarlara büyük önem verdiklerini kaydeden Balıkçılar, ilçedeki sorunları ve ihtiyaçları muhtarlarla birlikte belirleyerek birlikte çözüm ürettiklerini kaydetti.

 

Balıkçılar'ın konuşmasından sonran muhtarların mahalleleri için talep, görüş ve önerileri dinlendi.

 

Toplantıya Kamu kurum ve kuruluş yöneticileri yanı sıra Mardin Büyükşehir Belediyesine bağlı Marsu Genel Müdürü Eşref Dağdelen ve İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Mesut Ağırakçe de katılarak sorunları dinledi.

 

-MUHTARLARIN TAMAMI MARSU'DAN ŞİKAYETÇİ OLDU
 

Bu arada Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Valıkçılar başkanlığında muhtarlarla yapılan toplantıda her muhtar kendi mahallesindeki sorunları dile getirdi.

 

Kaymakam Balıkçılar'ın sorunları dinlemesinde muhtarlar en çok MARSU'dan şikayetçi oldu. Muhtarların büyük bölümü MARSU yetkililerine ulaşamdıklarını dile getirirken, hemen hemen tüm sokak ve caddelerde MARSU'dan kaynaklı su veya kanalizasyon arızalarının oluştuğunu ama yeterli derece müdahale edilemediğini ifade ettiler.

 

-TOKİ KONUTLARINDAKİ SORUNLAR DİLE GETİRİLDİ
 

 

Yaklaşık 5 saat süren toplantıda muhtarlar mahallelerin sorunlarını tek tek dile getirirken ilçede yapılan TOKİ Konutlarında meydana gelen sorunlar da dile getirildi.

 

1., 2. ve 3. etaplarda hala bazı vatandaşlara evlerinin dağıtılmadığını bildiren muhtarlar daha vatandaşlar TOKİ'lere taşınmadan tüm yolların ve kaldırımların bozulduğunu, patlayan su hatları nedeniyle kazılar yapıldığını kaydetti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.