Tekirdağ Vali Yardımcılığına atanan Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret etti.

Görev yaptığı sürece uyumlu bir çalışma yaşadıklarını ifade eden Kaymakam Narinoğlu, başkan Oral’a teşekkür etti. Başkan Oral, Narinoğlu’na Tekirdağ Vali yardımcılığı görevinde başarılar diledi.

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcılığına atanırken, Karamürsel Kaymakamlığına Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba getirildi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 193. Yıl dönümünü kutladı.

Zabıta Haftasını kutlayan Başkan Oral, “Tüm zabıta müdürlerimizin, amirlerimizin ve memurlarımızın haftası kutlu olsun” dedi. Zabıtaların çok zor bir görevi olduğunu ancak zorlukların duyulan güven sayesinde aşılacağını belirten Başkan Oral, “Bizler için önemli olan, kentin ve hemşerilerimizin huzurunu sağlamaktır. İlçemizin daha huzurlu, güvenli ve sağlıklı olması için elimizden gelen çabayı göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Kurallara uymayanlara ceza yazmak zorunda kalındığını vurgulayan Başkan Oral, “Kurallara uymayanlar için kesilen cezalar; kişiyle değil, kentin huzuruyla ilgilidir. Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği, ilçemiz ve vatandaşlarımız için özveriyle görevlerini yerine getirmekte, 7 gün 24 saat çalışmaya devam etmektedir. Özverili çalışmaları için zabıta Amirimize ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı