MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kayıp Beyzanur, Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme'de bulundu

15 yaşındaki Beyzanur Tuğ, 17 Ekim Cumartesi günü Konya’daki evinden çıkıp kayıplara karıştı. Beyzanur’un ailesi, kızlarının bulunması için Show TV’de ekrana gelen Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına başvurdu. Gelen ihbarların ardından 15 yaşındaki Beyzanur kısa süre içerisinde bulundu. Genç kızın bulunmasının ardından yayına katılan anne ve abisi büyük bir sevinç yaşadı.

Beyzanur Tuğ bulunmasının ardından Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında canlı yayında açıklamalarda bulundu. Annesi ile tartıştıktan sonra evden ayrıldığını söyleyen genç kız, sosyal medyada tanıştığı Suna isimli bir kişinin yanında 3 gün kaldığını belirtti.

Didem Arslan Yılmaz'la VAZGEÇME (1)

Didem Arslan Yılmaz’ın, “Neden eve geri dönmedin?” sorusuna ise “Evden ayrıldıktan sonra korkmuştum. Bir daha geri dönemem sandım. Çok pişmanım, özür diliyorum!” cevabını verdi.

Didem Arslan Yılmaz'la VAZGEÇME (2)

Okuduğu liseyi beğenmediği için bıraktığını söyleyen genç kız, canlı yayında eğitim hayatına geri döneceğinin sözünü verirken, Didem Arslan Yılmaz ise Beyzanur’a ekip olarak her zaman destek olacaklarını söyledi. Aile kızlarının bulunmasından dolayı bütün ekibe teşekkürlerini iletti.

Didem Arslan Yılmaz'la VAZGEÇME (3)

Vitrin


En Çok Aranan Haberler