“KAYI ANITI” BİLECİK BELEDİYESİ TARAFINDAN SÖKÜLDÜ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi önünde bulunan “Kayı Anıtı”, Bilecik Belediyesi ekiplerince yerinden söküldü.

Milletvekili Selim Yağcı’nın belediye başkanlığı zamanında Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi önünde konuşlandırılan “Kayı Anıtı”, bugün Bilecik Belediyesi ekiplerince iş makinalarıyla yerinden söküldü.

“KAYI ANITI NEDEN SÖKÜLDÜ?”

Kongre merkezi önünde bulunan Kayı Anıtının yapılacak alt yapı çalışması ve anıtta yapılacak tadilattan dolayı söküldüğü iddia edilirken, diğer iddialar arasında ise Başkan Şahin’in Pelitözü Gölpark’a misilleme olarak böyle bir eylem gerçekleştirdiği yönünde yer aldı. Söz konusu iddialar üzerine Bilecik Belediyesi tarafından Kayı Anıtı’nın neden söküldüğü ile ilgili açıklama yapılması bekleniyor.

“BAŞKAN ŞAHİN, ELEŞTİRİ OKLARININ HEDEFİ OLDU”

Diğer yandan, Göreve geldikten sonra Şeyh Edebali Türbesi yerleşkesinde ki Tarih Şeridinde bulunan biyografiler ile Kente hakim bir tepede bulunan “Dirilişin Şehri Bilecik” yazısını kaldırarak eleştiri oklarının hedefi olan CHP’li belediye başkanı Semih Şahin’in tutumları, yine şehir merkezinde bulunan Osmanlı arması ile kayı anıtının bakımsızlıklarından dolayı oldukça eleştiriliyordu.

 

“KAYI ANITI” BİLECİK BELEDİYESİ TARAFINDAN SÖKÜLDÜ!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. 10 Temmuz 2020, 18:26

    Bu nedir ya Ayasofya misilleme simi

    Cevapla
  2. Açıklama gelmeden neden yorum yapılır bırakın belediye yi engel olmayın yeter neden karayolları ile yurum yapılmıyor

    Cevapla
  3. Çakallık yaptığını sanıyor. Çakalların hükmü Aslan ayağa kalkana kadardır.

    Cevapla
  4. BELEDİYELERDEN TC KALDIRIR KEN BU KADAR ÇIĞIRKANLIK YAPMADILAR BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMAYIN

    Cevapla
    • Vezirhanlı kardeşim TC yi indirip PKK ile de iş birliği yapmadılar yalnız.18 yıldır bu vatan için bu ülke için çalıştılar.Ama size sorsan ne yaptılar.Sizin gözünüz kör kulağınız sağır siz bilemezsiniz.

      Cevapla
Bizi Takip Edin